Lori cea cu vino-ncoa’

Cuvantul "reinventare" i se potriveste cel mai bine. Tot timpul in top la capitolul muzica, Lori este la inaltime si la cel numit "silueta". Acum afiseaza una care poate starni admiratie si invidie.
  • Publicat:
Lori cea cu vino-ncoa'
Lori cea cu vino-ncoa'

CSID: Ce faci ca sa te mentii in forma?
Lori: Sunt foarte putine lucruri pe care le fac. Cred ca e important si fondul genetic pe care l-am mostenit de la parinti si faptul ca am o viata foarte activa. Fac multa miscare si probabil ca asta ma tine. Vreau, nu vreau, sunt in forma tot timpul sau trebuie sa fiu in forma. Este un antrenament pe care-l fac in fiecare zi
si care, dupa cum se vede, daca il sustii, da rezultate, si te poate face sa dai maximum din tine de cate ori este nevoie.

CSID: Practici intens vreun sport anume?
Lori: Antrenamentul este mai complicat decat atat, daca ar fi doar gimnastica ar fi simplu. Dar e adevarat ca fac si antrenament sportiv, in sensul ca aproape in fiecare zi, o ora, ma ocup de trupul meu. In rest, ma ocup foarte mult de spiritul meu. Il hranesc citind, facand lucruri care ma inspira. Cred ca toate acestea, alaturi de concertele pe care le sustin si de faptul ca sunt mama si ca vreau sa fiu o mama cat mai buna, ma fac sa fiu ceea ce sunt.

CSID: Care sunt ritualurile tale de ingrijire? Sunt tot mai multe o data cu trecerea timpului?
Lori: Spre surprinderea multora, cu timpul fac mai putine, fac lucruri esentiale, dar putine si bune. Imi place sa profit de timpul alocat ingrijirii tenului, corpului. Sunt foarte multi care au venit cu tot felul de povesti ca mi-am facut operatii, mi-am micsorat sanii, mi-am intins pielea de pe coapse. Vreau sa spun ca nu am facut nimic din toate acestea, pur si simplu mananc ce trebuie, cand trebuie, nu fac lucruri care sa imi aduca energii negative, nu ma preocupa ce fac altii. Cred ca si asta conteaza foarte mult in a avea o mina buna si energie cat cuprinde. Nu ma duc la cosmetica, cu toate ca atunci cand eram pustoaica mergeam foarte des. Nu cumpar tone de creme, am 2, 3 creme favorite. Niciodata nu folosesc alte produse, sunt adepta curatirii fetei prin peeling. Toata pielea uscata trebuie inlaturata in fiecare saptamana. Daca nu faci un peeling saptamanal, atunci va fi mai greu sa ai o fata proaspata. De cele mai multe ori, prefer sa ma coafez singura, este mult mai rapid si mult mai ieftin.

CSID: Ai calatorit foarte mult in Statele Unite, acolo unde se lanseaza mereu tot felul de cosmetice si de metode de ingrijire faciala. Nu te-a tentat nimic?
Lori: Multe sunt terapiile si doar ca sa ia banii oamenilor, „ambalate” frumos, masaje foarte indelungate, care sa justifice o nota de plata destul de piperata. Am inteles ca sunt tot felul de tratamente foarte interesante cu oxigen, care probabil vor ajunge in anul urmator si in Romania, cand nu o sa mai fie la moda acolo, dar sa stii ca tine foarte mult de fiecare. Poti sa faci o mie de tratamente: daca nu dormi cat trebuie, nu mananci cat trebuie, nu ai o viata echilibrata si armonioasa, degeaba. Totul se leaga.

CSID: Cum a fost anul 2006 din punct de vedere profesional?
Lori: Am avut niste luni foarte pline si am lucrat la un nou album, la un concert care a fost pe Pro Tv chiar inainte de Revelion – au solicitat foarte mult efort fizic. Atunci cand cant, consum foarte multa energie. Pana la urma, este un efort fizic foarte mare, dar daca esti antrenat cred ca poti sa treci peste orice fel de problema sau situatie mai delicata. Am fost si racita, am fost si in zile mai putin fericite, dar important este sa stii ca ai un tel, ca iti doresti un lucru si cred ca asta iti da motivatia necesara sa treci peste orice obstacol. Mai ales ca, de fiecare data, e o stacheta pe care mi-o impun si pe care vreau sa o depasesc. A canta este tot un fel de sport de performanta. Subliniez, a canta, nu a face play-back.

CSID: Cum a fost noaptea de Revelion?
Lori: A fost o performanta pentru ca am avut 6 concerte, toate live, fiecare avand cel putin o ora, mai putin primul care a fost la Ateneul Roman si a fost un lucru inedit pentru mine. Am cantat pentru prima data in viata pe scena Ateneului, cu orchestra filarmonica si a fost absolut senzational. Am avut o stare si niste emotii pe care nu le-am mai avut de mult timp. M-am simtit purificata pentru ca Ateneul este un loc sfant, este un loc unde muzica are cu totul si cu totul alta valoare decat in orice alta parte si in orice alt loc unde ai asculta-o sau ai canta-o. Am cantat in acest sanctuar si poate ca acesta a fost si secretul, pentru ca noaptea care a urmat a fost extraordinar de usoara sau asa mi s-a parut mie. Am avut energie sa merg pana la ultimul concert in forta si sa nu ma menajez in nici un fel. Am daruit la fiecare concert cat am putut de mult, iar inspre dimineata, la ora 05.00 am terminat. Chiar vorbeam cu impresarul meu ca ar mai fi trebuit sa fie unul, ca faceam fata. Si cu ocazia aceasta, ma gandeam ca, la anul, daca se va intampla ceva asemanator sau, cine stie, vom avea puterea sa facem si mai multe concerte, o sa ii chemam si pe cei de la Guiness Book sa ne inregistreze recordul, pentru ca este un record.

CSID: Cat de mult te consuma fizic un concert? Te-ai cantarit vreodata dupa un concert?
Lori: Nu m-am cantarit. Niciodata nu am avut curiozitatea asta, dar cu siguranta te subtiezi, pentru ca te consumi. De mancat, nu poti sa mananci in timp ce muncesti. Si pe scena trebuie sa fii pregatit fizic, nu poti sa faci tot felul de excese culinare, sa mananci prea mult.

CSID: Cum ai simtit trecerea anilor din punct de vedere al performantei profesionale?
Lori: Este din ce in ce mai bine si ma simt din ce in ce mai bine. Cred ca experienta si tehnica pe care o capeti in decursul atator si atator ani de cantat te ajuta sa dai un randament mai bun, fara sa faci un efort foarte mare. Sunt zile cand am 3 concerte si filmari pentru telenovela, inregistrari in studio, trebuie sa scriu cantece pe care trebuie sa le scot intr-un termen limita.

CSID: Cand reusesti sa-ti iei vacanta?
Lori: In ceea ce priveste vacantele, mi-ar placea sa am mai multe, recunosc. In ultimii ani, pot sa spun ca s-a micsorat timpul de vacanta, dar norocul meu este ca uneori pot sa am si vacanta in paralel cu meseria mea, cum a fost cand am cantat in Ibiza.

CSID: Ce surpriza pregatesti fanilor de Valentine’s Day?
Lori: Va fi un album cu cantece de dragoste, un album foarte, foarte complex. Am adunat din toate perioadele mele: perioada albastra, alba, roz cu buline si cu fundite, din toate albumele mele. Am ales cele mai interesante si cele mai frumoase cantece de dragoste si le-am pus pe acest album care sper ca se va numi „My love” si care sper ca va iesi in urmatoarea luna si va putea fi gasit de toti cei indragostiti de aceste cantece. Vor fi „Buna seara, iubito”, „Nu vreau sa ma crezi o sfanta”, „O fata singura in noapte”, „O inima de 16 ani”. E o compilatie extraordinara, vor fi in jur de 20 de piese.

Foto: Adrian Stoicoviciu
Hair: Geta Voinea
Make-up: Dana Argesan
Fashion editor: Cristina Neagu-PArvu
Vestimentatie: Famous Brands, BSB,
Elena Perseil, Cristina Neagu-Parvu,
Nike, garderoba personala
Accesorii: Elena Perseil

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Naomi Campbell
Naomi Campbell
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân