Naomi Campbell

Nu tine diete, nu merge la sala de sport, are obiceiul sa mai invineteasca cate o servitoare din "umila" ei casa din Park Avenue, fumeaza si, in general, nu prea ii pasa de nimeni. Mai are o limuzina fabuloasa cu care se deplaseaza sa isi onoreze contract
  • Publicat:
Naomi Campbell
Naomi Campbell

Cand era ceva mai tanara, ne sfatuia ca nu cumva sa adormim machiate. Ea spunea ca are baia plina de betisoare igienice cu care isi indeparteaza si cele mai fine urme de machiaj din jurul ochilor. Pe produsele de ingrijire faciala si corporala scoate din buzunar – nu e o gluma – 10.000 de dolari pe luna. „E adevarat, dar nu folosesc o tona de cosmetice”, se apara ea. Din fericire, are de la mama natura un ten perfect. Doar o micuta cicatrice pe nas ii mai stirbeste putin din frumusete. No problem! Se acopera perfect cu fond de ten.

Nici cand da bani pentru parul ei nu se prea gandeste de doua ori. Isi aranjeaza podoaba capilara la Londra sau la New York si o sedinta la stilistii pe care ii alege in cele doua metropole, o costa 5.000 de dolari. Ce ar putea sa obtina pentru banii acestia, doar ea stie. Din fericire, nu da nimic pe diete sau sali de sport. Nici n-are vreun nutritionist destept care sa ii ia bani buni pentru dezvaluirea secretelor unui corp perfect.

Corpul ei este oricum de invidiat. Cat priveste semnele trecerii anilor, stie de la mama ei un secret. In fiecare dimineata, isi pune pe zonele care, de obicei, par ca imbatranesc mai repede decat restul corpului (adica pe gat, decolteu sau maini) extract de catina. Naomi urmeaza cu sfintenie acest sfat. Sa ne intoarcem insa la saloanele de frumusete. Dupa multe nopti pierdute, ajunge la sedinte de masaj si plateste regeste: 2.000 de dolari pentru un masaj din cap pana in picioare. Iar la manichiura si pedichiura mai lasa vreo 500 de dolari, ca doar se numeste Naomi Campbell. In rest, sumele fabuloase pe care le castiga din frumusete se duc pe haine, apartamente de vis in Manhattan, masini si petreceri nebune.

Suma alocata frumusetii:
Cosmetice    10.000 $
Hair     5.000 $
Sedinta masaj total     2.000 $
Manichiura si pedichiura    500 $
Total –> 17.500$/luna

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Cindy
Cindy
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân