Prima doamnă a Statelor Unite are propria recoltă de legume la Casa Albă

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, este o persoană convinsă că stilul de viaţă bazat pe o alimentaţie bio este cheia longevităţii şi nu ezită să ne facă o demonstraţie chiar din curtea Casei Albe. Aceasta, împreună cu un grup de copii ale căror familii au fost afectate de uraganul Sandy, şi-a sacrificat câteva ore din agenda încărcată de Primă Doamnă şi a ieşit la recoltat ceapă, varză, ridichi şi alte legume, pe care le-a plantat în luna aprilie a acestui an.
Prima doamnă a Statelor Unite are propria recoltă de legume la Casa Albă

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, este o persoană convinsă că stilul de viaţă bazat pe o alimentaţie bio este cheia longevităţii şi nu ezită să ne facă o demonstraţie chiar din curtea Casei Albe.

Aceasta, împreună cu un grup de copii ale căror familii au fost afectate de uraganul Sandy, şi-a sacrificat câteva ore din agenda încărcată de Primă Doamnă şi a ieşit la recoltat ceapă, varză, ridichi şi alte legume, pe care le-a plantat în luna aprilie a acestui an.

 

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică