Era grăsuţa familiei, acum este cea mai sexy. S-a schimbat ierarhia între frumuseţile Kardashian

După ce Kim a rămas însărcinată şi s-a îngrăşat enorm, iar Kourtney îşi vede de cei 2 copii pe care îi are cu Scott Disick, Khloé a rămas singură pe baricadă, să se bucure de toată atenţia admiratorilor.
  • Publicat:
Era grăsuţa familiei, acum este cea mai sexy. S-a schimbat ierarhia între frumuseţile Kardashian
După ce Kim a rămas însărcinată şi s-a îngrăşat enorm, iar Kourtney îşi vede de cei 2 copii pe care îi are cu  Scott Disick, Khloé a rămas singură pe baricadă, să se bucure de toată atenţia admiratorilor.
 
Sora cea mică din trioul Kardashian, Khloé (28 de ani) a început să strălucească de când Kim (32 de ani) şi Kourtney (34 de ani) au intrat în lumea maternităţii.

Cu toate că era socotită a fi cea mai grasă dintre ele şi mai puţin interesantă, în prezent, Khloé şi-a luat în serios rolul de reprezentantă a clanului Kardashian şi a început să atragă tot mai mult atenţia asupra ei.

Este clar că nu mai este răţuşca cea urâtă şi dolofană a familiei!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân