Pavel Bartoș, operat imediat după Crăciun. Primele declarații: O să mă chinui

Pavel Bartoș a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit celebrul actor?
  • Publicat:

Pe 25 decembrie, Pavel Bartoș le-a urat fanilor virtuali să aibă sărbători fericite alături de cei dragi, însă după ce Crăciunul a trecut, prezentatorul tv a venit cu o veste nu tocmai plăcută. A ajuns pe mâinile doctorilor și a fost operat!

Pavel Bartoș a fost operat după Crăciun

Pe rețelele de socializare, Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, și-a anunțat prietenii virtuali că a suferit o intervenție chirurgicală. El a fost operat la genunchi, la menisc. Într-o postare pe Instagram, el a dezvăluit că se simte bine și a dat mai multe detalii despre intervenția chirurgicală suferită zilele trecute.

Citește și: Boala cu care a fost diagnosticată cântăreața Raluka: „M-am panicat! Mi-a fost frică să nu pățesc ca Nosfe”

În imaginile postate, Pavel Bartoș apărea pe un pat de spital, iar mai apoi după intervenție, când mergea deja în cârje.

Ce a pățit celebrul actor

„Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptăm și  unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E… un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!

Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul doctor Codorean Ion, vorba aia, cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tată la astfel de probleme! Mulțumesc tare mult domnule doctor că ați avut răbdare, măiestrie și încredere că, în ciuda tuturor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar campion olimpic! Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite în continuare oameni buni și dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!”, a transmis Pavel Bartoș pe Instagram.

Sursa foto: Facebook Pavel Bartoș

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân