Salata anti-mahmureală pe care o recomandă Carmen Brumă. Ce să mănânci ca să nu te resimți după petrecere

  • Publicat:
Salata anti-mahmureală pe care o recomandă Carmen Brumă. Ce să mănânci ca să nu te resimți după petrecere

După o petrecere, de cele mai multe ori, starea nu este tocmai bună, mai ales dacă ai consumat alcool și ai sărit peste somnul de noapte.  

Însă, există câteva remedii care te pot ajuta să îți revii mai repede. Printre acestea se numără și o salată recomandată de Carmen Brumă, preparat care te poate ajuta să te simți mult mai bine.

Cum se prepară salata anti-mahmureală recomandată de Carmen Brumă

”Se fierb doi-trei cartofi mari pentru conținutul de amidon și vitamine din grupul B care ajută organismul să metabolizeze alcoolul. Adăugăm și două ouă fierte care conțin, printre altele acizi grași și omega trei, cu rol antiinflamator, conzima Q 10 pentru protecția mitocondriilor și cisteină care ajută la nutralizarea acetaldehidei, substanță în care se transformă alcoolul în corpul nostru. Punem și castraveți murați, remediul tradițional foarte eficient care ajută la refacerea bacteriilor din intestin, afectate de alcool dar ajută și la diminuarea senzației de greață.

Adăugăm și … Vezi AICI rețeta completă a salatei care te va ajuta să nu te resimți după o petrecere la care ai exagerat cu alcoolul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân