Mihai Neșu, la „ALTCEVA cu Adrian Artene”: „Dumnezeu ne iartă nouă atâtea și noi nu putem ierta un fleac”

  • Publicat:
  • Actualizat:
Mihai Neșu, la „ALTCEVA cu Adrian Artene”: „Dumnezeu ne iartă nouă atâtea și noi nu putem ierta un fleac”

Mihai Neșu a vorbit, la podcastul Altceva cu Adrian Artene, difuzat de Crăciun, despre iertare și despre cum a reușit să găsească puterea de a-i înțelege și ierta pe cei despre care credea că l-au dezamăgit și l-au părăsit atunci când îi era mai greu.

 

„Chiar dacă la început aveam, cum am zis, răzvrătirea asta pe cei din jur, că mi se părea că totu-i din vina lor, de fapt nu era nimic și nu s-a distanțat nimeni de mine. Dacă s-a distanțat din răutate sau rea-voință, așa a vrut Dumnezeu în viața noastră. Dar eu încerc să să nu țin supărare, fiindcă în primul rând mie-mi fac rău dacă țin supărare și nu iert, cum e și pilda Datornicului nemilostiv.

Dumnezeu ne iartă nouă atâtea și noi nu putem ierta un fleac?!  Eu mă bucur că D-zeu a reușit să mă ajute să înțeleg mai multe, să zic așa… sfaturi, pilde care îmi fac bine mie, în primul rând, și mă ajută să nu fac rău celor din din jur, pe cât se poate”, a declarat fostul fotbalist.

Mihai Neșu a transmis un mesaj de Crăciun, arătând că miracolul nașterii Mântuitorului practic „a schimbat complet cursul vieții noastre”.

„Pe lângă jertfa Sa minunată și crucea pe care a purtat-o și pe care ne învață și pe noi cum să o purtăm pe parcursul vieții noastre, ne-a lăsat și toate pildele și toate învățămintele, care pentru noi toate sunt practic rețete de însănătoșire și de avansare… duhovnicească. Și atunci este probabil cel mai important eveniment din istoria omenirii, după mine, fiindcă altfel viața omului ar fi fost chiar puțin fără sens”, spune Neșu.

Podcastul INTEGRAL poate fi urmărit AICI:

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân