Boala cu care a fost diagnosticată cântăreața Raluka: „M-am panicat! Mi-a fost frică să nu pățesc ca Nosfe”

Solista a făcut câteva mărturisiri șocante în podcast-ul lui Gojira.
  • Publicat:
Boala cu care a fost diagnosticată cântăreața Raluka: „M-am panicat! Mi-a fost frică să nu pățesc ca Nosfe”
Artista a dezvăluit totul: „Mi-a fost frică să nu pățesc ca Nosfe”

Raluka este una dintre cele mai apreciate soliste din România, dar puțini știu că vedeta a fost diagnosticată cu o boală mai puţin obişnuită. În cadrul unui podcast, ea şi-a deschis sufletul și a explicat că are anumite probleme de sănătate. 

Boala cu care a fost diagnosticată cântăreața Raluka

Raluka este una dintre cele mai iubite cântărețe din România! Se bucură de un succes real în cariera sa muzicală, însă în plan personal, vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Abia acum a avut curajul să vorbească despre acest lucru.

În vara lui 2022, cântăreața a început să aibă probleme cu inima, iar doctorii au descoperit că este ceva în neregulă atunci când a fost la un control. Raluka nu se simțea deloc bine, așa că a decis să facă un EKG. Rezultatele au înspăimântat-o de-a dreptul!

Citește și: Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei: “Și-a pierdut controlul asupra mușchilor”

A fost suspectă de infarct

„Mi-ai vorbit, mai devreme, de Nosfe, mă crezi că m-am simțit puțin vinovată? De ce? Pentru că eu, de obicei, nu vorbesc despre probleme și nu doar eu fac așa. Foarte mulți oameni din online nu vorbesc despre problemele lor. Vorbesc doar despre lucrurile minunate care li se întâmplă. Vara trecută am avut un moment ciudățel. M-am panicat un pic. Am ajuns la doctor și, după ce m-a consultat, mi-a zis să mai vin peste o săptămână pentru a-mi verifica inima.

Raluka a fost suspectă de infarct

M-am dus iar și eram un pic și mai rău. Mi-am făcut un EKG. M-a trimis la Urgențe. Eram suspectă de nu știu ce infarct. Îți dai seama că m-am panicat. Primul instinct a fost să nu cumva să afle nimeni. Voiam să nu mă creadă nimeni victimă. După ce s-a întâmplat problema cu Nosfe, mi-am pus întrebarea aceasta câteva săptămâni la rând: „Dar dacă făceam un filmuleț pe Instagram unde să vorbesc despre asta în care să zic că astăzi suntem foarte expuși la tot felul de lucruri?

Recent am fost cu cățeii la medic și, când să semnez nota de plată la final, îmi tremura mâna. Nu puteam să semnez. Mi-am dat seama ce se întâmplă și am rugat un medic să-mi ia tensiunea. Aveam 190/130 mmHg. I-am zis să-mi dea repede o pastilă de tensiune. La mine, cu siguranță este și o problemă genetică. Mama are aceste probleme, dar cu siguranță este vorba și despre o oboseală cruntă. Și poate așa mi s-au activat problemele mai repede decât ar fi trebuit”, a spus Raluka în podcastul lui Gojira.

De ce a murit rapperul Nosfe

Rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. Îndrăgitul artist a decedat în urma unui infarct miocardic.

„Artistul NOSFE, pe numele lui Darius Vlad Crețan, a decedat pe data de 16 octombrie 2022, în incinta casei sale, la scurt timp după concertul susținut la Trap Attack. Conform expertizei medico-legale cauza decesului a fost infarct miocardic . Acesta a fost condus pe ultimul drum pe data de 18 octombrie, unde a fost înconjurat de familie și prieteni.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Șatra B.E.N.Z.

Sursa foto: Shutterstock&Facebook Raluka

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân