Laura Dern, ritualuri pe care le practică în izolare pentru a alunga anxietatea

Laura Dern a dezvăluit trucurile pe care le aplică în izolare pentru a ţine la distanţă anxietatea
Laura Dern, ritualuri pe care le practică în izolare pentru a alunga anxietatea
FOTO: shutterstock / Laura Dern, ritualuri pe care le practică în izolare pentru a alunga anxietatea

Laura Dern întotdeauna a fost adepta unui stil de viaţă sănătos şi a pus accentul pe rutina de îngrijire încă dinainte de a deveni cunoscută. Meditează şi practică yoga încă din adolescenţă, iar de ani de zile ia suplimente cu magneziu pentru stres. Şi, ironic, pandemia de coronavirus era fix ce avea nevoie, a mărturisit actriţa pentru publicaţia InStyle.

Multe dintre femei profită de această perioadă pentru a încerca să-şi ofere mai mult timp pentru ele şi pentru nevoile lor. De asemenea, au mai mult timp la dispoziţie să se reconecteze cu familia, cu copiii. Chiar şi în cazul actriţei, după câteva săptămâni bune de stat în casă a realizat că atât ca mamă, cât şi ca fiică, este necesar să aibă grijă de ea dacă-şi doreşte să fie sănătoasă pentru mai mult timp astfel încât să fie un stâlp de sprijin atât pentru copiii ei, cât şi pentru părinţi.

”Dacă mă pot trezi şi medita înainte să pun mâna pe telefon, asta mă ajută să mă concentrez pe tot restul zilei asupra tuturor”, spune actriţa. ”După-amiaza, ne întâlnim şi petrecem timp împreună şi ne bucurăm de practicile noastre de meditaţie”, a completat vedeta. ”Ce nu ne ajută însă este să ne uităm toată ziua la ştiri”, a reamintit actriţa menţionând că toate acestea produc anxietate şi ne ţin departe de alte activităţi. ”Ne asigurăm că ne facem timp să plimbăm căţeii şi să luăm aer proaspăt, facem un ceai, mergem la clasele online de yoga şi învăţăm să croşetăm împreună”, a mai spus vedeta.

Laura Dern explică şi cât de important este să închei ziua într-o notă armonioasă, iar în aces sens, actriţa povesteşte că ”facem băi fierbinţi cu magneziu pentru a elimina stresul. Eu şi copiii mei am început să folosim acest produs în urmă cu un an şi este parte din ritualul nostru de seară care ne ajută să dormim. Dacă nu fac asta chiar simt diferenţa”.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism