Motivul pentru care Kim Kardashian nu mai face duş de când e în izolare

Kim Kardashian a mărturisit pe reţelele de socializare că nu mai are timp nici să-şi facă duş de când este în izolare.
  • Publicat:
Motivul pentru care Kim Kardashian nu mai face duş de când e în izolare
FOTO: shutterstock / Motivul pentru care Kim Kardashian nu mai face duş de când e în izolare

Viaţa în izolare pentru Kim Kardashian nu este atât de glamuroasă pe cât cred fanii că ar fi. Vedeta în vârstă de 39 de ani, patru a trei copii, susţine că se chinuie cu responsabilităţile zilnice şi grija pentru copiii ei. Soţia artistului Kanye West a menţionat pe pagina ei de Instagram că de când s-a autoizolat din cauza pandemiei de coronavirus, face duş foarte rar şi nu se mai piaptănă.

Deşi se află în izolare în vila ei din Los Angeles, Kim Kardashian este în continuare extrem de ocupată. Vedeta filmează pentru emisiunea ”Keeping up with the Kardashians” şi, pentru că make-up artistul ei trebuie să respecte regulile de distanţare socială, soţia cântăreţului Kanye West este nevoită să se machieze singură şi să aibă grijă de ţinutele pe care le poartă, motiv pentru care de multe ori omite igiena personală.

”Părul meu arată dezastruos. M-am machiat de două ori într-o zi, ceea ce m-a făcut să mă simt mai bine. M-am simţit ca o persoană complet diferită când le-am pus pe toate cap la cap”, a povestit Kim. ”Nu toate zilele sunt spectaculoase. Sunt atât de multe zile în care nici măcar nu mă pieptăn sau nu fac duş, pentru că acum cei mici ţin cursurile acasă şi trebuie să mă ocup de toate”, a continuat vedeta menţionând că nici bonele nu o mai pot ajuta în această perioadă fără precedent.

În toată această perioadă, Kim Kardashian a decis să dea lecţii de make-up prin Zoom.

”Am început să predau lecţii de machiaj prin Zoom femeilor care sunt în carantină şi vor să fie elegante pentru soţii lor”, a explicat Kim.

Kim Kardashian şi Kanye West au împreună patru copii: North, de 6 ani, Saint, de 4 ani, Chicago, de doi ani şi de Psalm, de 11 luni. Izolarea la domiciliu alături de patru copii a făcut-o pe soţia cântăreţului Kanye West să spună că nu mai vrea să mai facă alt copil, deşi vedeta era cunoscută pentru dorinţa de a avea o familie numeroasă, motiv pentru care, după primele două sarcini, a apelat la o mamă surogat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân