Sofia Vergara: exerciţii şi reguli de dietă, la 47 de ani

Află ce presupune antrenamentul actriţei, dar şi ce obişnuieşte să mănânce într-o zi.
  • Publicat:
Sofia Vergara: exerciţii şi reguli de dietă, la 47 de ani
FOTO: shutterstock / Sofia Vergara: exerciţii şi reguli de dietă, la 47 de ani

Sofia Vergara, cunoscută pentru rolul său din celebrul serial Modern Family, dar şi pentru apariţiile sale încântătoare de pe covorul roşu, este una dintre vedetele aflate mereu în atenţia presei, nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru frumuseţea şi silueta pe care le afişează. Actriţa în vârstă de 47 de ani este întotdeauna deschisă în privinţa dezvăluirii secretelor ei de frumuseţe.

Sofia Vergara: ce presupune antrenamentul fizic?

În urma unui interviu, antrenorul personal al actriţei, Gunnar Peterson, care de-a lungul anilor a avut grijă de silueta mai multor vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez şi Angelina Jolie, a dezvăuit programul de antrenament al Sofiei Vergara pentru ”proba costumului de baie”. Pentru că nu îi place să piardă timpul, acesta alege pentru actriţă cele mai eficiente antrenamente. Astfel, combină cu succes atât antrenamentul cardio, cât şi pe cel cu greutăţi, iar pentru fiecare exerciţiu mai adaugă o mişcare dificilă. De cele mai multe ori, îi recomandă actriţei să folosească mingea medicinală atunci când face fandări.

Şi, dacă până acum spuneaţi că nu aveţi timp să faceţi mişcare, antrenorul actriţei descrie programul obişnuit al acesteia.

”Cinci minute de încălzire, 30 de minute de antrenament şi alte cinci minute pentru stretching. La final sunt 40 de minute. Chiar nu ai la dispoziţie 40 de minute? Preşedintele este mult mai ocupat decât tine. Kim Kardashian este mult mai ocupată decât tine şi cu toate astea îşi face timp. Este vorba de priorităţi”, explică antrenorul Sofiei Vergara.

Ce mănâncă Sofia Vergara pentru o siluetă de invidiat?

Antrenorul actriţei menţionează că o dietă disciplinată oferă cele mai bune rezultate. Până şi el evită pe cât de mult posibil alcoolul şi zahărul, dar şi nopţile târzii şi recomandă clienţilor să evite carbohidraţii la finalul zilei. De asemenea, spune că ar trebui să renunţăm la alimente precum orez, cereale, paste, ovăz şi cartofi, dar şi la sodiu, pentru că reţine apa în corp. În urma unui interviu pentru InStyle, Sofia Vergara a rezumat ce mănâncă într-o zi obişnuită atunci când este pe platoul de filmare sau acasă.

”Când sunt pe platoul de filmare de cele mai multe ori mănânc o omletă din albuş de ou, cu toast cu avocado şi legume. Când sunt acasă, de cele mai multe ori consum iaurturi cu fructe şi granola”, a spus actriţa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân