Kelly Osbourne, de nerecunoscut după ce a slăbit aproape 40 de kilograme: „Am mers un pic prea departe!” Solista arată complet diferit FOTO

Kelly Osbourne a suferit o transformare radicală! Vedeta este de nerecunoscut după ce a pierdut 39 de kilograme!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Kelly Osbourne, celebra cântăreață în vârstă de 38 de ani, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu noua sa siluetă. Vedeta a slăbit 39 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut. Într-un interviu acordat podcastului „Scheananigans”, Osbourne a vorbit deschis despre lupta sa cu kilogramele în plus.

Kelly Osbourne, despre lupta cu kilogramele în plus

Vedeta a explicat că eliminarea zahărului și a carbohidraților din dietă, după un diagnostic de diabet gestațional, a fost cheia transformării sale. Această schimbare drastică a dietei a ajutat-o să prevină transformarea diabetului gestațional în diabet permanent și să obțină o siluetă de invidiat.

Ulterior, decizia de a slăbi a venit imediat după nașterea primului său copil în anul 2022.

„Am fost într-o misiune de a topi kilogramele în plus,” a mărturisit cântăreața, potrivit People.

„Apoi, după ce am pierdut acele kilograme acumulate, mi-am zis să văd cât de departe pot să merg. Și am mers un pic prea departe,” a adăugat ea.

Kelly Osbourne și-a etalat cu mândrie noua siluetă. Ea a recunoscut că în timpul sarcinii a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a evita comentariile negative. Cântăreața a fost acuzată de unii că ar fi apelat la botox, însă ea a răspuns dur acestor acuzații.

„Acum, când am slăbit atât de mult, oamenii mă critică și încearcă să-și dea seama ce mi-am făcut. În realitate, doar am pierdut câteva kilograme.”

A suferit o operație de micșorare a stomacului

În 2020, Kelly Osbourne a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului cu doi ani înainte. Această intervenție a contribuit semnificativ la scăderea în greutate.

„Am fost operată. Nu-mi pasă ce spune lumea. Am făcut-o, sunt mândră de asta, să comenteze cât vor.”, a mai spus vedeta de peste ocean.

Pe lângă această operație, Kelly a povestit și despre injecțiile pe care le-a făcut pentru a trata o disfuncție a articulației temporo-mandibulare. Aceasta din urmă i-a schimbat forma feței.

„Un lucru pe care l-am făcut și mi-a schimbat forma feței a fost să fac injecții în maxilar pentru a opri evoluția acestei probleme.” a mai spus ea.

Critici dure din cauza greutății sale

De-a lungul carierei sale, Kelly Osbourne s-a confruntat cu numeroase comentarii negative despre greutatea sa. În cadrul podcastului „The Osbournes”, ea a rememorat cum un executiv din industrie i-a spus că este „prea grasă pentru TV” și că ar trebui să slăbească pentru a avea succes.

„A fost cel mai insultător lucru,” a spus ea.

„Când eram copil, am fost chemată în biroul șefului agenției și mi s-a spus că trebuie să slăbesc pentru a arăta mai bine.”

Deși au apărut zvonuri cum că ar fi folosit medicamente pentru slăbit, cum ar fi Ozempic, Kelly a negat aceste speculații.

Sursă – https://www.dailystar.co.uk/showbiz/kelly-osbourne-slams-tv-boss-32863399

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc