Joc tenis. Sunt bogată! Cele mai răsfăţate jucătoare de tenis din lume

Aceasta este formula de prezentare pentru orice femeie care castiga trofee in sportul alb. Nu conteaza numai competitiile sportive, ci si contractele impresionante de publicitate prin care incaseaza sume de-a dreptul fabuloase.
  • Publicat:
Joc tenis. Sunt bogată! Cele mai răsfăţate jucătoare de tenis din lume
Joc tenis, sunt bogata! Cele mai rasfatate jucatoare de tenis din lume

Aceasta e formula de prezentare pentru orice femeie care câştigă trofee în sportul alb. Nu contează numai competiţiile sportive, ci şi contractele impresionante de publicitate prin care se vehiculează sume de-a dreptul fabuloase. Covorul roşu, piese vestimentare de mii de euro, un corp perfect şi un zâmbet de milioane.

De milioane la propriu pentru că, spre exemplu, Maria Sharapova nu zâmbeşte pentru o sumă mai mică de 100.000 de dolari. Firesc, asta în faţa camerelor sau a aparatului de fotografiat, atunci când trebuie să facă reclamă vreunui produs. Suma aceasta e oricum minimum pentru care se dă jos din pat. Toate contractele mari din publicitate îi permit zeiţei sportului alb să aibă o viaţă de vis. Se îmbracă doar de la cele mai mari case de modă, fericite că le-a trecut pragul. Conduce orice fel de bijuterie de maşină îşi doreşte. Şi de data aceasta firmele se întrec să-i ofere bolizi pe patru roţi. Casa ei depăşeşte ca valoare 5 milioane de dolari, iar în interiorul ei totul arată ca într-un film SF. Absolut toate facilităţile din casă sunt telecomandate. Într-un inteviu recent spunea că “viaţa ei a depăşit toate aşteptările unui om care n-a pierdut simţul realităţii”. Îi dăm dreptate.

Kimberley Wyatt e o altă zeiţă superbă şi puternică pe terenul de tenis. “Am antrenamente toată ziua, inclusiv în weekend când cei mai mulţi oameni lenevesc. Aşa că puţinul timp liber de care dispun vreau să mi-l petrec în lux”. Lux înseamnă că domnişoara are în zilele libere mai mulţi servitori care o scutesc de orice fel de efort. “Cel mai bun lucru din lume mi se pare să-ţi fie adusă mâncarea la pat şi să stai toată ziua într-o grădină, doar să te bucuri de frumuseţea acesteia. Mai ales că timpul meu liber cam atât îmi permite să fac”.


Holly Branson se plânge şi ea de puţinul răgaz care îi rămâne în afara antrenamentelor. Aşa că vrea să nu piardă nici o clipă. ”Cel mai relaxant lucru pe pâmântul acesta mi se pare să merg prin magazin şi să mă întorc cu un portbagaj plin de haine”, povesteşte ea. O asemenea plimbare durează uneori şi o zi întreagă, când programul îi permite. Când se întoarce acasă, contul ei descreşte cu 10.000 de dolari de obicei, sumă care sportivei i se pare mică.

Şi românca Sorana Cârstea are o viaţă de vis. “Tenisul este sportul cel mai bine plătit din lume, cel puţin tenisul feminin, şi este clar că banii îţi pot asigura o viaţă liniştită după retragere”, spunea ea într-un interviu. Sorana provine dintr-o familie care a susţinut-o financiar la cote optime, iar acum a ajuns să câştige astfel încât să nu se gândească la ziua de mâine. Însă, spre deosebire de alte vedete ale sportului alb, domnişoarei Cârstea nu-i place să cheltuiască decât strictul necesar. Aşa că până acum nu au răsuflat prin presă extravanganţe de-ale ei. 

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Serena Williams. Sportiva a depăşit de mult primul milion de dolari. “Când am realizat că am făcut primul milion de dolari din viaţa mea, stăteam şi mă uitam la tavan şi îmi făceam liste cu ce ar trebui să îmi cumpăr. Am realizat că am atâtea idei, încât acel milion nu-mi va ajunge niciodată”, povestea ea. După primul milion de dolari au venit multe altele, aşa că prinţesa Williams poate, practic, să-şi indeplinească orice fel de vis, financiar vorbind. Serena e încântată ca toate obiectele care ajung în contact cu pielea ei- de la produse de îngrjire până la articole vestimentare – să fie fine. Pe această fineţe e dispusă să dea sume exorbitante pentru orice fel de muritor de rând.

 

Shingai Shoniwa are şi ea câteva obsesii legate de viaţa în huzur.  “Vreau să îmi fac manichiura într-un salon de lux, să mănânc doar într-un restaurant de lux, să dorm pe un pat de lux şi să mă plimb în locuri luxoase”, spune ea.
Cât credeţi că o costă aceste pretenţii…. luxoase. Pe ultima vacanţă a cheltuit 100.000 de dolari. A ales o plajă pustie, un bungalow luxos şi servicii de 5 stele.

Când e acasă se înconjoară din nou doar de lucruri scumpe. “E un mod de trăi la care, cred, visează oricine. Din păcate doar puţini ajung să şi-l permită. Dar viaţa asta merită cu adevărat să o trăieşti. Cred că aceste lucruri le puteţi auzi de la oricine care are un cont cu mai mult de un milion de dolari”.

Venus Williams crede şi ea că luxul contează. Aşa că după ce îşi dă toată energia pe teren preferă să se plimbe prin cele mai selecte locuri. E un hobby costisitor pe care şi-l întreţine cu regularitate. Şi mai iubeşte lenjeria scumpă. Apropo, această prinţesă poate să dea pe un slip nu mai puţin de 10.000 de dolari. Asta ca să vă faceţi o idee despre ceea ce înseamnă luxul.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”