Jenny McCarthy, inamicul public nr. 1 în Canada

Actriţă, model şi vedetă de televiziune americană, Jenny McCarthy a reuşit să intre în vizorul autorităţilor sanitare canadiene după ce a afirmat în public, în repetate rânduri, că vaccinurile sunt vinovate de apariţia autismului la copii. Ea însăşi mamă a unui copil diagnosticat cu autism, vedeta îndeamnă mamele să se gândească de câteva ori înainte de a-şi vaccina micuţii, din pricina conţinutului de mercur al acestora şi a riscului de tulburări din sfera autismului.
Jenny McCarthy, inamicul public nr. 1 în Canada

Actriţă, model şi vedetă de televiziune americană, Jenny McCarthy a reuşit să intre în vizorul autorităţilor sanitare canadiene după ce a afirmat în public, în repetate rânduri, că vaccinurile sunt vinovate de apariţia autismului la copii.

Ea însăşi mamă a unui copil diagnosticat cu autism, vedeta îndeamnă mamele să se gândească de câteva ori înainte de a-şi vaccina micuţii, din pricina conţinutului de mercur al acestora şi a riscului de tulburări din sfera autismului.

Ba mai mult decât atât, ea este activistă convinsă şi purtătoare de cuvânt al unor organizaţii non-profit care susţin familiile cu copii afectaţi de astfel de suferinţe. În aceste condiţii, reprezentanţii sistemului sanitar public din Canada şi-au exprimat, la rândul lor, dezacordul faţă de modul în care a ales să dezinformeze milioane de oameni din întreaga lume, bazându-se pe celebritatea de care se bucură.

Reprezentanţii companiilor care produc şi comercializează vaccinuri împreună cu guvernul statului canadian i-au recomandat blondei să se informeze mai bine în privinţa modului în care acţionează substanţele folosite în această industrie înainte de a mai încerca să influenţeze opinia publică, trimiţând-o pe piste greşite.