Jenny McCarthy, inamicul public nr. 1 în Canada

Actriţă, model şi vedetă de televiziune americană, Jenny McCarthy a reuşit să intre în vizorul autorităţilor sanitare canadiene după ce a afirmat în public, în repetate rânduri, că vaccinurile sunt vinovate de apariţia autismului la copii. Ea însăşi mamă a unui copil diagnosticat cu autism, vedeta îndeamnă mamele să se gândească de câteva ori înainte de a-şi vaccina micuţii, din pricina conţinutului de mercur al acestora şi a riscului de tulburări din sfera autismului.
  • Publicat:
Jenny McCarthy, inamicul public nr. 1 în Canada

Actriţă, model şi vedetă de televiziune americană, Jenny McCarthy a reuşit să intre în vizorul autorităţilor sanitare canadiene după ce a afirmat în public, în repetate rânduri, că vaccinurile sunt vinovate de apariţia autismului la copii.

Ea însăşi mamă a unui copil diagnosticat cu autism, vedeta îndeamnă mamele să se gândească de câteva ori înainte de a-şi vaccina micuţii, din pricina conţinutului de mercur al acestora şi a riscului de tulburări din sfera autismului.

Ba mai mult decât atât, ea este activistă convinsă şi purtătoare de cuvânt al unor organizaţii non-profit care susţin familiile cu copii afectaţi de astfel de suferinţe. În aceste condiţii, reprezentanţii sistemului sanitar public din Canada şi-au exprimat, la rândul lor, dezacordul faţă de modul în care a ales să dezinformeze milioane de oameni din întreaga lume, bazându-se pe celebritatea de care se bucură.

Reprezentanţii companiilor care produc şi comercializează vaccinuri împreună cu guvernul statului canadian i-au recomandat blondei să se informeze mai bine în privinţa modului în care acţionează substanţele folosite în această industrie înainte de a mai încerca să influenţeze opinia publică, trimiţând-o pe piste greşite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân