Jennifer Love Hewitt, despre transformarea radicală de look: „Nu credeți tot ce vedeți”

De nerecunoscut! Fanii sunt șocați de transformarea radicală a uneia dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood.
  • Publicat:
Jennifer Love Hewitt, despre transformarea radicală de look: „Nu credeți tot ce vedeți”
Sursa foto: Colaj Profimediaimages/Instagram @Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt, îndrăgita actriță cunoscută în special pentru rolul memorabil din pelicula „Știu ce-ai făcut astă-vară”, încinge spiritele pe contul ei de Instagram. Fanii actriței sunt uluiți de noul look al acesteia și spun că nici nu mai seamănă cu ea.

În timp ce o parte dintre internauți o complimentează pentru schimbarea radicală de look, alții se arată revoltați în comentarii, spunând că actrița e „complet diferită, de parcă nu ar fi ea”. Unii spun chiar că ar fi abuzat de operațiile estetice.

Jennifer Love Hewitt: Filtrele pe Instagram sunt înșelătoare

Însă lucrurile nu stau nici pe departe așa. Actrița în vârstă de 44 de ani a vrut doar să atragă atenția că realitatea nu este întotdeauna așa cum vedem pe Instagram, ca urmare a folosirii filtrelor care modifică înfățișarea complet nenatural.

Văzând că spiritele se încing în comentarii, Jennifer a scris într-un story pe Instagram însoțit de fotografii cu ea „modificată” de filtre următoarele:

„Mulți oameni au spus că arăt diferit… Arăt ca întotdeauna. N-aș fi putut arăta mai natural de atât… Filtrele nu schimbă chiar așa mult înfățișarea.”

Sursa foto: Instagram@Jennifer Love Hewitt

Apoi a adăugat pe un ton serios: „Nu credeți tot ce vedeți. Filtrele pe Instagram sunt înșelătoare. Nu te poți abține să nu le folosești ca să arăți mai bine sau chiar perfect, pentru a fi în rândul lumii. Sunt amuzante, dar te pot face să uiți cum e să te simți bine în pielea ta. Lăsați oamenii să fie cum vor, cu filtru, fără filtru. Dar fiți buni. Fiți blânzi. Împărtășiți iubire.”

Sursa foto: Instagram@Jennifer Love Hewitt

Citește și: De ce tot mai multe femei de pe Instagram arată la fel?

Habar n-aveam că există o operație care îți ridică sprâncenele 

Actrița le-a răspuns și celor care cred că aspectul ei fizic se datorează operațiilor estetice. Mai mulți internauți comentează că actrița ar fi făcut o intervenție estetică de ridicare a sprâncenelor. Iată ce le răspunde aceasta:

„De obicei nu comentez, dar am auzit mulți oameni că aș fi făcut o procedură de lifting a sprâncenelor. Habar n-aveam că există o operație care îți ridică sprâncenele. Singura intervenție pe care mi-am făcut-o este microbladingul.” (n.r. –  o tehnică manuală de micropigmentare a sprâncenelor)

Sursa foto: Instagram@Jennifer Love Hewitt
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân