Ceea ce vezi pe Instagram te frustrează și nu știi de ce? Iată 3 tipuri de conturi cărora să le dai Unfollow chiar acum!

  • Publicat:
Ceea ce vezi pe Instagram te frustrează și nu știi de ce? Iată 3 tipuri de conturi cărora să le dai Unfollow chiar acum!
Sursa foto: shutterstock

Suntem femei. Admirăm frumusețea sub toate formele sale. Mai mult ca oricând, astăzi, o admirăm pe Instagram. Dar oare ce urmărim, de fapt? Și cât de real este ceea ce vedem acolo? 

Unele resurse de pe Instagram sunt pozitive, utile și motivaționale, timp în care altele te pot influența în mod negativ

Unfollow conturilor modelelor ale căror fotografii sunt editate excesiv

Noi toate știm că pozele perfecte sunt atât de plăcute ochiului, însă ele pot avea un real impact negativ asupra noastră. Chiar dacă acum poate nu îți dai seama, să urmărești modele ireale îți poate distorsiona realitatea proprie. Și te poate face să îți schimbi percepția despre propriul corp.

Vei începe să te frustrezi, să te compari cu modelele de pe Instagram, cu pozele acestora retușate și te vei întreba de ce nu arăți și tu așa. Dacă și tu treci prin asta, da unfollow acum acestor tipuri ce conturi ce promovează contentul care nu corespunde cu realitatea.

Privește-te în oglindă și fii blândă cu tine. Ești frumoasă așa cum ești!

Citește și: De ce tot mai multe femei de pe Instagram arată la fel?

Unfollow conturilor care promovează conflictele și instigă la ură sau critică

Într-o lume plină de celebrități și de influenceri, este imposibil să nu existe scandaluri. Iar toate aceste scandaluri pot crea dependență. În scurt timp, fără să îți dai seama, te poți trezi în mijlocul unei adicții nocive de a fi la curent cu tot ce se întâmplă, cu fiecare replică acidă, cu fiecare comentariu răutăcios, șamd. 

Renunță la acest obicei. Îți vei irosi timpul. Internetul are și părțile sale bune și îți poate oferi atât de multe resurse valoroase. Centrează-te pe subiecte sănătoase, interesante. Fie că vrei să te dezvolți, să îți iubești mai mult corpul sau să evoluezi profesional, poți găsi pe internet absolut orice ai nevoie. Lasă-te doar inspirată! 

Citește și: Instagram şi efectele sale negative, din punct de vedere psihologic

Unfollow conturilor cu porții de mâncare nesănătoasă

Sosuri, creme de tot soiul, fastfood și junkfood, totul servit pe Instagram! Dacă aceste preparate arată spectaculos, asta nu înseamnă că sunt și sănătoase. Ba dimpotrivă! Există o sumedenie de alte conturi ce promovează consumul de alimente sănătoase. Urmărește-le și lasă-te inspirată! Gătește, mănâncă curat și ai grijă de corpul și organismul tău.

Citește și: Cum să adopţi o alimentaţie sănătoasă: principii de bază

Surse: apa.org, byrdie.com, self.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân