Inna: Nu am ţinut niciodată dietă!

Inna are un super corp, dar nu ţine dietă. Mănâncă pizza şi paste, dar a renunţat la carne. Iată mai multe informaţii despre stilul de viaţă al Innei!
  • Publicat:
Inna: Nu am ţinut niciodată dietă!

A devenit cunoscută în toată Europa, împarte scena cu artişti renumiţi, dar adoră să îşi petreacă vacanţa în România sau să le cânte oamenilor de aici.

Deşi are un corp bine tonifiat, artista recunoaşte că nu a ţinut niciodată dietă. Ba mai mult, din meniul ei nu lipsesc pizza şi pastele. Despre lucrurile pe care le trăieşte dincolo de scenă, Inna a vorbit într-un interviu pentru CSID.

CSID: Locul unde ţi-ai petrecut cea mai recentă vacanţă? Ce ţi-a plăcut cel mai mult acolo?

Inna: Mi-a plăcut foarte mult în Bali, dar iubesc şi Costa Rica. Atunci când am doar două zile libere îmi place în România, la Sinaia sau Bran, sau la Barcelona. Sunt locuri în care mă simt bine, relaxată, îmi aduc bucurie în suflet.

CSID: Unde ai cântat de sărbători?

Inna: În Las Vegas, pe 23 decembrie, iar de Revelion la Sibiu.

CSID: Ai cunoscut mulţi artişti internaţionali. Care dintre ei a reuşit să îţi modifice total impresia avută? Ai cu vreunul dintre ei o legătură aparte?

Inna: Cunosc mai mulţi artişti şi îi apreciez pe toţi pentru muncă, ambiţie, perseverenţă, talent. Nu este uşor să reuşeşti şi să te menţii la nivelul lor. Îmi place de Pitbull, este cu picioarele pe pământ, îl apreciez pe JBalvin, care este foarte prietenos, îmi mai place Daddy Yankee.

Nu am cu cineva anume o legătură specială, dar păstrăm legătura şi ne bucurăm când ne vedem la evenimente.

CSID: Ai colindat atâtea ţări. Care este preparatul culinar care te-a cucerit? Ai reuşit să îi afli şi reteta?

Inna: Nu caut niciodată reţete, pentru că nu reuşesc să gătesc. Îmi place tapas (Mexic), mănânc paste, pizza, hamburgeri, sushi etc. Încerc din fiecare loc în care merg mâncarea tradiţională.

 

Ce dietă ţine Inna

CSID: Cum reuşeşti să slăbeşti?

Inna: Nu am ţinut niciodată dietă şi nu m-am îngrăşat niciodată mai mult de 4 kilograme. În ultimele două luni nu am mai mâncat carne, evit dulciurile, pâinea. Dar niciodată nu am restricţii. Sunt o persoană energică, activă şi nu am probleme cu kilogramele.

CSID: Când ai mâncat ultima oară cartofi prăjiţi?

Inna: Mai gust din când în când, ca guilty pleasure.

CSID: Care este ultima investiţie făcută?

Inna: Mereu investesc în videoclipuri, imaginea mea. Aşa că investiţiile sunt aproape zilnice.

 

CSID: Care este parfumul de care eşti iremediabil îndrăgostită?

Inna: Nu folosesc parfum de obicei, doar foarte, foarte rar. Am un parfum luat din Dubai, o esenţă orientală. Şi mai am un parfum pe care mi l-am luat din Bucureşti, de curând.

Ce creme foloseşte INNA

CSID: Cum îţi îngrijeşti faţa? Apelezi la produse din comerţ sau la vreun remediu moştenit?

Inna: Nu fac lucruri speciale, zaţ de cafea, creme hidratante, măşti.

CSID: Ce ai făcut cu primii bani câstigaţi?

Inna: Nu mai ţin minte exact, dar îmi cumpăram lucrurile pe care mi le doream şi pe care părinţii mei nu îşi permiteau să mi le cumpere.

CSID:  Ai trecut vreodată pe lăngă moarte?

Inna: Am avut odată un accident de maşină care m-a speriat destul de tare, iar în Mexic am avut un zbor cu turbulenţe serioase. Am prins şi un cutremur destul de puternic.

CSID: Ce faci atunci când eşti stresată?

Inna: Încerc să nu fiu stresată, dar atunci când se întâmplă stau cu prietenii, vorbesc cu mama, ascult muzică, dorm, mă relaxez.

CSID: Gestul nebunesc pe care l-ai făcut din iubire?

Inna: Nu prea am făcut gesturi nebuneşti. Când eram în liceu chiuleam de la lecţiile de canto să mă văd cu iubitul meu de atunci sau să stau cu prietenele.

CSID: Care sunt intervenţiile chirurgicale la care ai recurs până acum?

Inna: Nu am nicio intervenţie chirurgicală, deşi ştiu că s-a tot scris despre asta.

CSID: Când ai fost ultima oară la medic? De ce?

Inna: Merg de fiecare dată la controalele anuale. În rest, din fericire, nu am alte probleme medicale.

CSID: În afară de România, în ce ţări mai eşti recunoscută pe stradă?

Inna: Turcia, Mexic, Spania, Polonia, Italia, Finlanda.

CSID: Unde te vezi peste nişte ani?

Inna: Tot pe scenă, călătorind prin lume, făcând oamenii fericiţi.

CSID: Ce te dezămăgeşte în România?

Inna: Încerc să văd partea bună din România şi din orice ţară în care merg. Nicio ţară nu este perfectă, eu iubesc România şi vorbesc despre ţara mea peste tot pe unde merg.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
7 vedete care suferă de depresie
7 vedete care suferă de depresie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”