Inna: “Îmi plac bărbaţii bruneţi”

Inna este vedeta de copertă a noului număr al revistei InStyle care se găseşte începând de azi la chioşcuri!
  • Publicat:
Inna: “Îmi plac bărbaţii bruneţi”
Inna este vedeta de copertă a noului număr al revistei InStyle care se găseşte începând de azi la chioşcuri!

Inna, artista care pe scenă şi în fotografii pare o divă absolută iar în viaţa de zi cu zi, machiată puţin, cu părul rebel şi outfituri simple, băieţoase, arată ca o adolescentă fără griji, este de fapt o fire ambiţioasă, extrem de sigură pe sine şi foarte muwncitoare. 

 
Are simţul umorului, păreri despre tot şi destule de spus despre noul ei album, Party Never Ends, viaţa din afara scenei, cum şi-a cucerit prima iubire şi care este întâlnirea romantică la care încă visează. „Primul lucru care mă atrage la un bărbat este simţul umorului. Apoi: sinceritatea, modestia. Şi-mi plac bărbaţii bruneţi“, spune Inna.

În plus, revista InStyle îţi oferă un preview pentru cele mai hot trenduri ale primăverii şi câteva idei de rochii care sculptează vizual silueta şi pe care le poţi folosi ca un atu la o întâlnire romantică. Află şi cum poţi prepara dulciuri delicioase pentru Valentine’s Day şi cu ce cadouri să vă răsfăţaţi în cuplu.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”