galerie

Karmen Minune a dezvăluit motivul pentru care merge la psiholog


  • Karme Minune este una dintre cele mai apreciate artiste. Recent, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi le-a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog, dar şi care sunt motivele care au îndreptat-o spre această decizie.
  • În prezent, fiica lui Adrian Minune trăieşte o poveste de dragoste alături de Bogdan Căplescu, cu care s-a căsătorit în mare secret. Are o carieră de succes şi este şi una dintre cele mai sexy mămici din România.
  • Anul trecut în luna august a adus pe lume o fetiţă pe nume Sofia Maria Rossa, pe care a ales să o nască prin cezariană. Puţini ştiu însă că după naşterea fiicei sale, artista s-a confruntat cu câteva probleme.
  • ”În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos şi am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat şi m-am pregătit pentru sala de operaţii. Am stat la perfuzii cam o oră şi am intrat în sala de operaţii. Am fost foarte relaxată.”, a spus Karmen.
  • ”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat şi o problemă. Dar nu este aşa. Eu consider că aşa cum avem grijă de exteriorul nostru, aşa trebuie să avem grijă şi de mintea şi sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ţi singur la întrebarea asta şi îţi răspund şi eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credinţa, pentru că ajungem foarte departe.”
Karme Minune este una dintre cele mai apreciate artiste. Recent, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, şi-a deschis sufletul în faţa fanilor şi le-a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog, dar şi care sunt motivele care au îndreptat-o spre această decizie.
1/1