Elon Musk, cum se menține în formă la 51 de ani. Obiceiul nociv al miliardarului când se trezește

Elon Musk afișează o siluetă impecabilă la vârsta de 51 de ani, dar dacă te-ai gândit că nu face nimic in privința asta, află că te înșeli.
  • Publicat:
Elon Musk, cum se menține în formă la 51 de ani. Obiceiul nociv al miliardarului când se trezește
Foto: profimedia/ cum se menține Elon Musk în formă

Elon Musk afișează o siluetă impecabilă la vârsta de 51 de ani, dar dacă te-ai gândit că nu face nimic in privința asta, află că te înșeli. Miliardarul petrece ore în șir în sala de fitness și este preocupat de felul în care arată, dar mai ales de ceea ce mănâncă. Cel mai probabil mama lui este cea care l-a inspirat în acest sens.

„Cu cât îmbătrânesc, cu atât este mai greu să mă mențin în formă”, a spus Elon Musk în podcastul „The Joe Rogan Experience”.

Face karate, jiu-jitsu brazilian, Taekwondo și judo

CEO-ul Tesla dezvăluie că adoră mâncarea cu gust, dar mai ales să facă mișcare, fiind un mindset foarte sănătos. Atunci când antreprenorul nu are un program încărcat se preocupă de sănătatea lui și face karate, jiu-jitsu brazilian, Taekwondo și judo. Câte puțin din toate.

Ridică greutăți și aleargă pe bandă

Deși nu este fan alergatului pe bandă, antreprenorul mărturisește că într-o astfel de sesiune preferă să urmărească o emisiune televizată, astfel încât timpul petrecut pe bandă să fie mai plăcut. De asemenea, ridică greutăți, dar „să fiu sincer, dacă aș putea nu aș face deloc aceste exerciții”.

Conștientizează beneficiile pe care le are menținerea unei greutăți optime

În privința dietei, Elon Musk încearcă să aibă un sistem imunitar cât mai sănătos. Iubește bucătăria franceză și germană și nu renunță deloc la grătar. Plăcerea lui nevinovată? Toastul cu scorțișoară.

Știe că este important să se odihească suficient

Elon Musk a mărturisit că încearcă să doarmă 6-6 ore și jumătate în fiecare seară.

„Somnul este foarte bun. Dacă nu dorm suficient sunt foarte morocănos”, spune miliardarul.

Mai mult, are un obicei sănătos pe care-l respectă cu regularitate. Nu mânâncă și nici nu consumă alcool cu două- trei ore înainte de somn.

„Nu este o idee bună să mănânci înainte de culcare. Acest obicei poate avea efecte negative asupra somnului. Calitatea somnului se va îmbunătăți, la fel și starea generală de sănătate”.

Vrea să renunțe să-și mai verifice telefonul la prima oră a dimineții

Există două lucruri pe care Elon Musk le face în fiecare dimineață și care simte că-i afectează starea de bine.

„Am un obicei foarte prost și sigur multe persoane îl au- îmi verific telefonul dimineața. Este un obicei teribil”.

Al doilea obicei nociv pe care-l are este ca timp de jumătate de oră, în fiecare dimineață, să-și verifice email-urile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”