Dragoș Pătraru a slăbit 30 de kilograme, după ce a scos aceste alimente din dietă

  • Publicat:
Dragoș Pătraru a slăbit 30 de kilograme, după ce a scos aceste alimente din dietă
Foto; Instagram

Dragoș Pătraru a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în stilul său de viață pentru a reuși să slăbească 30 de kilograme. Realizatorul TV a spus că a renunțat la unele alimente și a început să facă sport.

„Știu că orice dietă funcționează, până nu mai funcționează și apoi am înțeles, că am vrut să știu mai mult. (…) Primele 10 kilograme le elimini foarte repede, trebuie să-ți pui doar o ordine în viață. Eu mi-am schimbat toată viziunea despre diete și viață când am stat de vorbă cu un doctor mai bătrân care mi-a spus că amândoi o să murim la aceeași vârstă, diferența o face confortul din ultimii 25 de ani. Atunci când ești tânăr, ești nemuritor și corpul duce oricât și orice. Eu fac sport în fiecare zi, mănânc controlat, știu ce mănânc și cum îmi dozez sportul”, a spus Dragoș Pătraru, invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Dragoș Pătraru a renunțat la carne

Realizatorul TV spune că a renunțat la carne în urmă cu trei ani, alături de membrii familiei: „Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine. Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele”.

Dragoș Pătraru spune că zahărul este printre cele mai nocive alimente, alături de mâncarea procesată și carnea: „Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu”.

Dragoș Pătraru: După ce scoți aceste alimente din dietă, slăbești 30 de kilograme

„Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mănâncă portocala întreagă. Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului și odată ajunsă în fresh nu mai are nicio barieră, mănânci două tone de zahăr. Laptele dulce este la fel, cea mai mare nenorocire. După ce le scoți pe astea, slăbești 30 de kilograme”, precizează Dragoș Pătraru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân