Celebritățile de la Hollywood și cicatricile lor – Dezvăluiri șocante

Cicatricile sunt o amintire permanentă a unei boli sau a unui accident și, din acest motiv, unele persoane care au astfel de semne pe corp prezintă o percepție negativă asupra lor.
  • Publicat:
Celebritățile de la Hollywood și cicatricile lor - Dezvăluiri șocante
Celebritățile de la Hollywood și cicatricile lor - Dezvăluiri șocante sursa foto: shutterstock

Orice cicatrice are o poveste, iar multe celebrități sunt deschise în ceea ce privește o astfel de dezvăluire. De-a lungul anilor, au existat speculații cu privire la modul în care unele celebrități și-au dobândit aceste cicatrici. Și în timp ce multe vedete își ascund cicatricile cu machiaj, altele le afișează cu mândrie.

Într-o lume care ne presează constant să arătăm într-un anumit fel, aceste vedete fac dezvăluiri sincere despre imperfecțiunile lor și demonstrează că nu este nimic rău în a avea cicatrici și a le expune la vedere.

Iată ce povește ascund cicatricile vedetelor de la Hollywood!

Angus Cloud

Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul „Euphoria”, a împărtășit în fața lumii povestea din spatele cicatricei mari de pe capul său. Cloud a mărturisit că s-a ales cu această cicatrice când a căzut într-o groapă mare de construcții, spargându-și craniul.

Cloud spune că a intrat în „modul de supraviețuire” pentru a ieși singur din groapă, în ciuda faptului că avea un craniu rupt, degete rupte și sângerare internă. Știa că șansele ca cineva să-l găsească acolo jos erau mici. Cumva, a reușit să iasă din groapă după mult timp și a luat un autobuz până la casa mamei sale. Au mers la spitalul unde Cloud a fost operat de urgență.

Kylie Jenner

Kylie Jenner are o cicatrice pe piciorul său stâng. În timp ce se juca cu sora ei Kendall, aceasta dezvăluie că s-a cățărat pe un stâlp și a aluneca. De aici provine cicatricea.

Tina Fey

Scriitoarea și actrița de comedie are o cicatrice vizibilă pe obrazul stâng. În copilărie, la vârsta de doar 5 ani, Fey a fost atacată de către un străin pe stradă. Acesta a atacat-o cu un cuțit, în plină stradă și a rămas cu o cicatrice destul de mare pentru tot restul vieții.

Jason Mamoa

Actorul din Aquaman are o cicatrice deasupra ochiului stâng. A obținut această cicatrice din cauza unei tăieturi cu un pahar de bere spart.

Seal

Cântăretul are o mulțime de cicatrici pronunțate pe suprafața feței. Acesta mărturisește că le-a dobândit în urma bolii lupus de care suferă.

Sharon Stone

Starul de la Hollywood are o cicatrice pe gât. Se pare că Stone a dat peste o sârmă de rufe în timp ce călărea un cal în copilărie.

Harrison Ford

Celebrul actor Harrison Ford are o cicatrice la bărbie. Acesta a dobândit-o în urma unui accident de masină în 1964. A încercat să-și pună centura de siguranță în timp ce conducea și a pierdut controlul mașinii.

Catherine Zeta-Jones

Actrița are o cicatrice mică pe gât, pe care a dobândit-o în urma unei operații (o traheotomie) pe care a suferit-o în copilărie.

Jonah Hill

Actorul are o cicatrice pe cotul și antebrațul drept. A rezultat în urma unui accident de masină. Mașina s-a răsturnat și a avut brațul pe geam în acel moment.

Queen Latifah

Queen Latifah are o mică cicatrice pe frunte. Când artista avea trei ani, s-a împiedicat de un cablu de telefon și s-a lovit cu capul de colțul peretelui băii în timp ce se juca cu fratele ei.

Surse: starsinsider.com, msn.com, cosmopolitan.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân