Elena Ionescu, la un pas de depresie după ce s-a umplut de bube: „Mă frustra cumplit”

  • Publicat:
Elena Ionescu, la un pas de depresie după ce s-a umplut de bube: „Mă frustra cumplit”
Sursa foto: instagram

Fosta solistă a trupei Mandinga se confruntă cu puseele acneice de mai bine de 1o ani. Și în ciuda frumuseții sale, fața plină de bube și de cicatrici o afectează din punct de vedere psihic și emoțional, după cum afirmă chiar ea. Mai cu seamă că nici tratamentele pe care le-a încercat nu i-au adus deloc rezultatele dorite.

Elena Ionescu, drama trăită din cauza coșurilor îngrozitoare

De ani de zile, Elena Ionescu s-a luptat cu un ten imperfect. Doar machiajul a mai salvat-o și ajutat-o să se simtă mai bine, cel puțin în public.

Artista a apelat la tot soiul de proceduri și tratamente de-a lungul timpului, însă rezultatele au fost doar temporare. Urmele încă se văd pe chipul brăzdat al acesteia. Bruneta nu a reușit nici până azi să scape complet de acneea cu care se confruntă încă din 2013, atunci când a contractat un stafilococ.

Cicatricile și rănile sunt vizibile, iar machiajul nu reușește să acopere integral imperfecțiunile.

Citește și: Cicatrici postacnee: tipuri şi metode de tratament

Solista a vorbit deschis despre această problemă reală: „M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe pernă unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează”.

Citește și: Hipnoterapia, tratamentul revoluţionar împotriva acneei

La un pas de depresie din cauza coșurilor

Elena Ionescu a urmat și tratamente dure cu antibiotic și alte soluții curative prescrise de specialiști. Bubele au dispărut într-un final, însă cicatricile încă îi adâncesc chipul, potrivit ultimelor apariții ale artistei.

„Mai am semne care se vor duce și ele încet-încet. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece peste toate. Am făcut anumite intervențîi, terapia vampir, peeling-uri chimice, din păcate a trebuit să apelez și la acestea, dar în ultima perioadă am început să mă tratez cu anumite creme preparate special de acești medici”, a precizat artista.

La un moment dat, Elena a povestit pe contul sau de instagram că a fost la un pas de depresie din cauza bubelor care i-au acaparat fața.

În prezent, aceasta s-a obișnuit cu ideea că le va avea pe chip toată viața, asta dacă nu va apărea între timp un tratament revoluționar care ar putea să o scape de acest coșmar.

Citește și: Remedii naturiste și tratamente profesionale pentru petele cauzate de acnee

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân