Tatăl lui Victor Slav a murit fulgerător: „Nimeni nu se aștepta la asta, era perfect sănătos”

  • Publicat:
Tatăl lui Victor Slav a murit fulgerător: „Nimeni nu se aștepta la asta, era perfect sănătos”
Sursa foto: instagram

Victor Slav trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, deși a încercat să ascundă durerea de ochii presei. Tatăl fostului prezentator TV s-a stins din viață în mod fulgerător în urmă cu patru luni, însă nimeni nu a știut nimic despre asta.

Drama fără margini pentru Victor Slav: tatăl sau a murit

Tragedia din familia lui Victor Slav a avut loc chiar înainte de sărbătorile de iarnă, atunci când Constantin Slav a decedat brusc în urma unui infarct precedat de o embolie pulmonară. Avea doar 69 de ani.

Atât familia, cât și cei apropiați au fost șocați la aflarea veștii, mai ales că bărbatul nu părea a avea probleme grave de sănătate.

Victor Slav este profund afectat și mărturisește că moartea timpurie a părintelui l-a șocat total: „Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tată a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urmă unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii, o embolie pulmonară.”

Citește și: Embolismul pulmonar, complicația care poate cauza decesul pacienților cu forme grave de COVID-19. Primele semne de tromboză pulmonară

Problemele se țin în lanț pentru prezentatorul TV

Problemele pentru Victor nu se opresc. Mama acestuia se confruntă cu probleme de sănătate de când a rămas singură: A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi și primul  Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost numai prin spitale cu ea”,  a mai adăugat Victor Slav.

Citește și: Boală gravă care poate provoca umflarea picioarelor. Ce riști dacă nu mergi la medic?

Ce este embolia pulmonară, boala necruțătoare care i-a adus sfârșitul lui Constantin Slav

Embolia pulmonară înseamnă o blocare bruscă a unei artere pulmonare cu un cheag de sânge.

Citește și: Dureri la mers și picioare umflate? Ce este tromboză venoasă profundă și cum se tratează fără bisturiu?

În 9 din 10 cazuri, embolia pulmonară este produs de un cheag de sânge care s-a format în venele profunde ale picioarelor (boala cauzatoare este denumită tromboză venoasă profundă). Bucăți din cheag se rup și pot ajunge în plămâni unde blochează circulația pulmonară. Alte cauze rare de embolie sunt bulele de aer, bucățile din tumori canceroase sau de măduva osoasă, ca de exemplu în cazul fracturilor de femur.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân