Boala neștiută de care suferă Lino Golden: „Mă lupt cu ea zilnic”

  • Publicat:
Boala neștiută de care suferă Lino Golden: „Mă lupt cu ea zilnic”
Sursa foto: instagram

Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. În timp ce la vârsta lui alți tineri abia reușesc să facă primii pași în carieră, artistul a ajuns prin muncă și ambiție să cunoască un succes fulminant. Însă chiar dacă are toată lumea la picioare, Lino nu este ferit și de probleme. Acesta a mărturisit recent faptul că lupta cu anxietatea.

Drama neștiută a artistului Lino Golden

Lino Golden a decis să se deschidă în fața fanilor din mediul online și a mărturisit de ce boală suferă: „E greu să suferi de anxietate. Eu mă lupt cu ea zilnic, dar trebuie să fim puternici și totul o să fie bine”, a scris acesta pe contul sau de Instagram.

Cântărețul a făcut public faptul că se confruntă cu anxietatea și depresia de mai mult timp, dar că încearcă să își țină în frâu stările emoționale. Și toate acestea de când și-a pierdut tatăl, în urmă cu patru ani. În amintirea celui ce l-a iubit mai presus de orice, Lino Golden a făcut recent un gest absolut tulburător. Copleșit de durere, acesta a distribuit o imagine rară cu părintele său.

Citește și: Theo Rose se luptă de ani buni cu episoade de anxietate și atacuri de panică: „Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez de ceva”

Ce este anxietatea, afecțiunea cu care se confruntă majoritatea tinerilor în ziua de azi?

Tulburarea anxioasă generalizată reprezintă o teamă difuză, nerealistă cu privire la diferite evenimente și situații, mai frecvent întâlnită la persoanele adulte de sex feminin. Anxietatea determinată de anumite perioade incerte sau evenimente majore ale vieții cotidiene este fiziologică, însă accentuarea patologică a acesteia care alterează calitatea vieții pacientului este cunoscută în practică medicală că tulburare anxioasă generalizată.

Comportamentul anxios nu este înnăscut, acesta fiind dobândit pe parcursul vieții în urmă unor situații traumatizante care pot avea loc în copilărie (neglijare/abuz parental) sau mai târziu în viața de adult (divorț, depresie, pierderea unor persoane apropiate, teama de eșec în contextul social actual, etc).

Citește și: Simona Halep, despre problemele cu anxietatea și sănătatea emoțională: Am vrut să renunț la tenis

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân