Dieta lui Margot Robbie: ce a mâncat să arate ca Barbie

Dieta lui Margot Robbie se numără printre căutările de pe Google, cu un interes de 1,364% după premiera filmului Barbie.
  • Publicat:

Dieta lui Margot Robbie se numără printre căutările de pe Google, cu un interes de 1,364% după premiera filmului Barbie, arată datele publicate de Total Shape. Nici nu ne miră, având în vedere că filmul Barbie este un real fenomen cultural și se apropie ușor-ușor să devină filmul #1 al verii. Filmul se adresează mai multor audiențe și atinge subiecte serioase precum sexismul, diversitatea, imaginea corporală, egalitatea de drepturi și feminismul. Multe femei au fost curioase de dieta lui Margot Robbie sau „dieta Barbie” și cum a reușit actrița în vârstă de 33 de ani să se pregătească pentru rolul ei.

Dieta lui Margot Robbie sau „dieta Barbie”

Iată câteva aspecte la care a apelat actrița pentru a fi cea mai bună versiune a ei în rolul păpușii Barbie, cel mai cunoscut personaj din întreaga lume.

A consumat alimente fermentate

Pentru a menține o piele sănătoasă și cu un aspect perfect, Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii, a spus într-un interviu pentru Harper’s BAZAAR că „Margot a mâncat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare”.

Dacă te întrebi care sunt beneficiile lor, alimentele fermentate:

  • Îmbunătățesc digestiaconțin probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijină sănătatea microbiomului. Ajută la îmbunătățirea digestiei și absorbția nutrienților și reduce simptomele precum indigestia, balonarea și constipația.
  • Îmbunătățește sistemul imunitar– alimentele fermentate ajută la echilibrarea microbiomului. Un microbiom divers și echilibrat este asociat unui răspuns mai puternic al sistemului imunitar și reduce riscul de infecții.
  • Îmbunătățește absorbția nutrienților– fermentarea poate face nutrienții complecși mai ușor de absorbit de organism, în special a anumitor vitamine și minerale precum vitaminele B, acidul folic și anumiți antioxidanți.

A mâncat fructe de pădure

Vico menționează că pe lista alimentelor consumate de actriță se numără fructele de pădure. Fructele de pădure vin la pachet cu potasiu, magneziu, vitaminele C și K și fibre. De asemenea, sunt bogate în antioxidanți care protejează pielea de razele UV și poluare. Fructele de pădure au și efect antiinflamator, adică se reduce riscul de boli cronice.

A băut ceai de armurar

Specialistul a dezvăluit în același interviu că Margot Robbie și alte actrițe care au jucat în film au băut ceai de armurar, datorită beneficiilor pentru sănătate. Este un ceai bun pentru ficat, are proprietăți antioxidante, efecte antiinflamatorii și sprijină digestia.

A mâncat toast cu avocado, halloumi la grătar și bacon în stil australian

Într-un interviu recent pentru Vogue, actrița de origine australiană a dezvăluit că s-a bucurat de toastul cu avocado, brânză halloumi pe grătar și bacon în stil australian, la fiecare mic dejun.

A gătit acasă

Gătitul acasă te ajută să menții un stil de viață sănătos. Preparatele din restaurante tind să conțină cantități mari de sare, grăsimi saturate și zahăr, în timp ce preparatele gătite acasă îți oferă posibilitatea de a avea mai mult control asupra alimentației.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân