Superalimentele pe care celebritățile le consumă pentru frumusețe și longevitate

  • Publicat:
Superalimentele pe care celebritățile le consumă pentru frumusețe și longevitate
Sursa foto: instagram @jourdann dun

Vedetele de peste hotare țin la imaginea și felul în care arată, astfel că dietele sunt nelipsite din viețile lor. Iată care sunt superalimentele pe care acestea le consumă pentru tinerețe, frumusețe și longevitate.

Istoria îndelungată și cercetările științifice confirmă beneficiile anumitor produse pentru sănătatea și starea unghiilor, părului, dinților și altor organe. Nutriția are, așadar, o mare importanță pentru frumusețea și sănătatea noastră.

Iată câteva ponturi de la cele mai mari vedete de Hollywood!

Jennifer Garner iubește semințele de in

 

View this post on Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Pentru sănătate și longevitate, îndrăgită actrița alege să consume semințe de in în fiecare dimineață în smoothie-ul preferat.

„Semințele de în sunt o sursă de fibre, acizi grași omega-3 și lignani”, ne spune Mary Sabat, Nutriționist și ACE Certified Trainer. „Aceste semințe minuscule au fost asociate cu diverse beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii, reducerea inflamației și o mai bună funcție digestivă. Adăugarea de semințe de în în dietă ta poate fi benefică, dar este important să le consumi măcinate sau sub formă de ulei de în pentru o mai bună absorbție.”

Kim Kardashian consumă în mod frecvent alge roșii

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Mușchiul de mare (algele roșii) este cea mai în vogă tendință de wellness și nutriție și cine ar fi putut să o descopere înaintea tuturor decât faimoasa Kim Kardashian. Aceasta le-a spus fanilor că mușchiul de mare poate fi integrat atât în smoothie-uri, cât și în salate. Ea preferă să îl consume dimineața.

„Mușchiul de mare este un tip de alge marine”, spune Jesse Feder, medic în cadrul My Crohns and Colitis Team. „Este bogat în nutrienți, inclusiv vitaminele K, A și E, precum și mai multe minerale”, spune Feder. „Este excelent pentru îmbunătățirea sănătății intestinale. În plus, are proprietăți antiinflamatorii care ajută mult întregul organism”.

Olivia Culpo mănâncă avocado la fiecare mic dejun

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Olivia Culpo a dezvăluit pentru Harper’s Bazaar faptul că nu sare niciodată peste micul dejun și își începe ziua cu o masă copioasă: omletă din albuș de ou cu spanac, salată de roșii și ciuperci și toast cu avocado.

Fructul de avocado conține o sumedenie de nutrienți, având un profil bogat în 20 de vitamine, minerale și fibre.

Mark Wahlberg mănâncă supă de oase pentru a slăbi rapid

Pentru un rol, Mark Wahlberg a fost nevoit să consume supă de oase pentru a slabi și a deveni „plin de fibră”.

„Am ținut o cură cu supă de oase, am ținut post intermitent și am făcut un detox, și pot să spun că am dat jos aproape 5 kilograme în cinci zile”, a spus el pentru Entertainment Tonight.

Supa de oase este plină de nutrienți și beneficii pentru sănătate: sprijină funcția intestinală și îmbunătățește simțitor aspectul pielii, părului și unghiilor.

Jourdan Dunn adaugă turmeric în măștile de față

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Turmericul este un aliment antiinflamator bun pentru tulburările digestive, pentru infecții respiratorii, alergii și chiar depresie. Ei bine, celebritățile de pretutindeni i-au mai găsit o întrebuințare: l-au adăugat în măștile faciale.

„De două ori pe săptămână îmi fac propria masca de față acasă”, a spus Jourdan Dunn pentru Glamour UK. „Amestec iaurt, miere și câteva lingurițe de turmeric – este condimentul meu preferat, deoarece este antiinflamator și excelent pentru acnee, piele ternă și ochi obosiți.”

Citește și: Diete de vedete – află care sunt dietele preferate ale vedetelor!

Sursă: Eat This

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân