Diete de vedete – află care sunt dietele preferate ale vedetelor!

Într-un viitor deloc îndepărtat cred că bebeluşele care vor veni pe lume vor spune prima şi prima oară, în ordine, aceste cuvinte: mama, papa, dieta. Realizez acum că n-am nici măcar o prietenă, a, ba da, am doar una, care să nu fi ţinut în viaţa ei regim. În rest, toată lumea vorbeşte despre cure de slăbire, le urmează, le inventează, le desfiinţează.
17.06.2015
Diete de vedete - află care sunt dietele preferate ale vedetelor!

Într-un viitor deloc îndepărtat cred că bebeluşele care vor veni pe lume vor spune prima şi prima oară, în ordine, aceste cuvinte: mama, papa, dieta.

Realizez acum că n-am nici măcar o prietenă, a, ba da, am doar una, care să nu fi ţinut în viaţa ei regim.

În rest, toată lumea vorbeşte despre cure de slăbire, le urmează, le inventează, le desfiinţează.

Eu însămi sunt toată ziua-bună ziua cu dieta în guşă – după cum v-aţi putut da seama dacă obişnuiţi să îmi citiţi rubrica permanentă „Jurnalul unei pofticioase”. Din clasa a 9-a de când mi-a căzut cu tronc un băiat negricios care nu voia nicicum să mă observe – deşi n-avea cum să nu mă sesiseze deloc, deloc, doar eram cât jumătate de catedră – am tot căutat leacul colăceilor ticăloşi.

Am 30 de ani şi încă mă tratez. Dar înainte să intrăm în pâine (mmm, caldă), căci în următoarele pagini o să facem cunoştinţă cu cele mai cunoscute şi apoi bizare regimuri din lume, trebuie să vă spun crezul meu dietetic. Nu am urmat în veci niciuna dintre dietele pe care le veţi vedea mai încolo, nu am crezut în nicio teorie băgată pe gât de vreun nutriţionist-minune abia coborât din şaua unui cal ce l-a adus din Ţara Kilogramelor Topite, nu mi-am lăsat corpul – şi aşa greu încercat de surplusul cu care l-am chinuit eu – să devină cobai pentru toate trăsnăile de slăbit pe care le-am auzit.

O singură dată în toţi aceşti 15 ani de când mă joc pituluşul cu silueta mea am mers pe una unei recomandări de regim numai pe bază de proteine, zero carbohidraţi, şi m-am căit amarnic – în ziua a 9-a mă simţeam mai sleită de puteri decât dacă aş fi fost în luna a 9-a. Stomacul meu, şi aşa extrem de sensibil, era complet dat peste cap, energia mea atinsese, nu nivelul zero, ci nivelul minus cinci, slăbitul nu înainta cu vreo viteză ameţitoare aşa cum îmi fusese lăudată situaţia, iar eu mă simţeam de parcă tocmai m-a călcat o betonieră înainte şi înapoi şi mi-a mai rămas putere pentru un singur lucru şi anume să-mi dictez testamentul.

Am întrerupt frumuşel calvarul organismului meu şi mi-am văzut de unicul drum dietetic pe care l-am bătătorit cu spor. Cel pe care respect nişte reguli de bun simţ – fără grăsimi rele, fără prăjeli, fără dulciuri, dar cu sport, voinţă şi un cântar de bucătărie mereu aproape. Am făcut carieră cu regulamentul acesta relativ simplu, am dat jos multe kilograme, în ritm de aproximativ unul pe săptămână – minus perioadele acelea nesuferite de platou când poţi da şi acatist că domnul Cântar tot nu se îmbunează vreo jumătate de lună.

Am primit laude şi wow-uri şi ne-am simţit tare bine împreună. Dar adevărul este că dieta asta a mea, „home-made”, nu prea este prima opţiune când lumea declară război kilogramelor. Oamenii se gândesc că poate o dietă faimoasă, de peste mări şi ţări, i-ar ajuta mai mult şi astfel descoperi că mare e grădina dietetică a lumii!
Despre dietele celebre vom vorbi mai întâi.

Pagina 1 din 6
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

5 meniuri sănătoase pentru vară
5 meniuri sănătoase pentru vară
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine