Gwyneth Paltrow a devenit virală după ce a arătat ce conține frigiderul ei

  • Publicat:
Gwyneth Paltrow a devenit virală după ce a arătat ce conține frigiderul ei
Sursa foto: instagram @gwynethpaltrow

De când a lansat GOOP, o platforma de wellness, Gwyneth Paltrow  a devenit un guru al sănătății. Astăzi, îndrăgită actrița surprinde din nou. Le-a arătat fanilor săi ce se află în frigiderul ei. Iată care au fost reacțiile!

Ce conține frigiderul lui Gwyneth Paltrow?

„Am primit o mulțime de întrebări legate de conținutul frigiderului meu, cred că este o tendința care circulă acum, oamenii sunt curioși”, a spus Gwyneth Paltrow într-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de goop (@goop)

La deschiderea frigiderului, urmăritorii actriței au fost surprinși să descopere că Gwyneth are o sumedenie de băuturi, pe lângă iaurturi și produse pentru îngrijirea pielii.

„Fiul meu iubește apa de cocos, mai am aici și ceaiul meu rece preferat și iaurtul de cocos, pe care îl ador”, a menționat ea în clipul publicat.

La acestea se mai adaugă și diversele tipuri de apă, apă tonică, ceai cu gheață, suc și bere. Fanii au observat că din frigiderul vedetei nu lipsesc nici fructele și legumele.

Alții, însă, au fost confuzi cu privire la cantitatea mare de băuturi pe care Gwyneth a stocat-o pe rafturile frigiderului. „Unde este mâncarea adevărată? Aici sunt numai băuturi”, a comentat unul dintre internauți!

Concluzia, însă, a fost una singură! Gwyneth pune mult accept pe hidratare, pe alimente lichide și pe detox, lucru pe care ar trebui să începem să îl facem și noi.

Citește și: Gwyneth Paltrow a împlinit 50 de ani. Secretele de dietă ale vedetei care o ajută să nu-și arate vârsta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân