Dieta extremă cu whisky a lui Lady Gaga: „Dacă sunt beată, mă antrenez beată”

Dacă ne-am obișnuit deja să o vedem pe Lady Gaga pe covorul roșu purtând rochii care imită... carnea, dieta pe care artista o urmează este la fel de ciudată.
  • Publicat:
Dieta extremă cu whisky a lui Lady Gaga: „Dacă sunt beată, mă antrenez beată”
Foto: profimedia

Dacă ne-am obișnuit deja să o vedem pe Lady Gaga pe covorul roșu purtând rochii care imită… carnea, dacă aducem în discuție dieta pe care artista o urmează putem spune că este la fel de ciudată. Este vorba de dieta bețivului, o dietă pe care am descoperit-o în carte scrisă de Luc Carl, unul dintre foștii ei iubiți.

În carte se discută despre modul în care autorul a reușit să slăbească 18 kilograme, după ce a realizat că trebuie să își schimbe cumva viața pentru a fi din nou în formă, dar în același timp să se și bucure de o băutură alcoolică.

„Urmez dieta bețivului. Îmi trăiesc viața cum vreau eu, în mod creativ. Îmi place să beau whisky când lucrez”, a declarat artista într-un interviu pentru Sirius XM’s „Morning Mash Up.”

„Treaba este că trebuie să mă antrenez în fiecare zi și dacă sunt beată, mă antrenez beată. E vorba atât de antrenament, cât și să te menții inspirat. Trebuie să spun că fac foarte multă yoga”, a continuat Lady Gaga.

Artista a mai spus pentru Daily Telegraph că urmează totuși o dietă strictă și sănătoasă.

Nu mănânc pâine, doar legume, salată și pește.

Bineînțeles, Lady Gaga nu este singura celebritate care a adoptat de-a lungul anilor strategii de slăbire neobișnuite.

  • Dieta cu mâncare de bebeluși- presupune să consumi câte 14 borcane cu mâncare pentru bebeluși și o cină ușoară. Se zvonește că printre vedetele care urmează această dietă se numără Reese Witherspoon, Marcia Cross, Jennifer Aniston.
  • Dieta analizei faciale- Elizabeth Gibaud a creat această dietă după ce analiza fețele clienților pentru a determina mineralele care-i lipsesc din organism. Se zvonește că printre adepți s-ar număra Kate Winslet.
  • Maestrul curățeniei- este una dintre dietele extreme ale celebrităților și presupune un amestec de suc de lămâie, piper cayenne și sirop de arțar. Printre adepții dietei se numără Demi Moore, Ashton Kutcher, Beyoncé, Naomi Campbell.
  • Shot-uri cu oțet de mere- se spune că acesta curăță colonul și, datorită acidității, oferă senzația de sațietate. Printre adepții dietei se numără Megan Fox, Cindy Crawford, Fergie.
  • Dieta cu ouă este o dietă care presupune să consumi o cantitate mare de ouă pe timpul ziei. Printre adepți se numără Adrien Brody, Jackie Gleason și Charles Saatchi.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân