Fiica lui Heidi Klum a vorbit despre problemele ei cu acneea într-o postare publică pe Instagram

  • Publicat:
Fiica lui Heidi Klum a vorbit despre problemele ei cu acneea într-o postare publică pe Instagram
Sursa foto: instagram @leniklum

În ciuda faptului că este ambasadoarea Dior Beauty, Leni Klum nu ezită să își arate și imperfecțiunile pe social media. Tânăra a postat recent o nouă dovadă că se confruntă cu acneea, așa cum o fac 90% din tinerii din ziua de azi la o vârstă specifică.

Fiica lui Heidi Klum a postat pe Instagram un selfie în care arată problemele ei cu acneea

Leni Klum a recunoscut că încrederea în sine i-a fost atât de afectată, încât nici că mai dorea să iasă din casă. Apoi și-a dat seama că asta ar fi o imensă gresala: „Am realizat că nu pot trăi așa. Nu pot să las coșurile de pe față să mă împiedice să ies din casă”, a explicat ea pentru People.

„Simțeam că există o părere despre acnee cum că nu ești frumoasă dacă o ai sau că te împiedică să arăți așa cum ai vrea. Apoi am realizat – >”, a mai spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leni Olumi Klum (@leniklum)

„Multă lume are acnee și o ascunde pe rețelele de socializare, iar oamenii cred că toate aceste fete minunate au ten perfect. Ei, bine, nu e adevărat și cred că e bine să arătăm asta. Nu e un lucru rău să ai acnee”, a mai spus tânăra.

Klum, care studiază designul de interior la New York, nu a lăsat problemele cu acneea să îi afecteze nici cariera de model și nici visurile. Această participă activ în continuare la campanii precum Superaga și pozează ori de câte ori are ocazia pentru diverse coperți.

Citește și:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân