Dieta curată a actriței Emma Stone. Ce mănâncă zilnic câștigătoarea de Oscar

Emma Stone a vorbit deschis despre stilul ei de viață, dietă și cum se menține pentru rolurile pe care le joacă.
  • Publicat:

Emma Stone a devenit una dintre cele mai cunoscute și de succes actrițe, în special pentru rolurile sale incredibile din La La Land, Easy A și Crazy Stupid Love. Actrița în vârstă de 35 de ani a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare în fantasticul ei rol, Bella, din pelicula Poor Things. Emma Stone a vorbit deschis despre stilul ei de viață, dietă și cum se menține pentru rolurile pe care le joacă.

Emma Stone are o dietă curată

Actrița nu își bate capul cu număratul caloriilor, dar se asigură că mănâncă sănătos. În mare parte din timp preferă să consume multe fructe, legume, proteină și cereale integrale. Foarte rar mănâncă „ceva dulce” sau „ceva nesănătos”, iar printre alegerile ei se numără pizza, burgerii și cartofii prăjiți.

Urăște dietele!

Emma a recunoscut că simte o oarecare presiune pentru a se menține slabă, mai ales când vine vorba de industria de la Hollywood. Vedeta a observat că această presiune este tot mai mare odată cu înaintarea în vârstă. Nu îi plac deloc dietele care te obligă să renunți la anumite categorii alimentare sau chiar să-ți limitezi caloriile pe care le consumi. Preferă să opteze pentru alimente sănătoase și să fie rezonabilă când vine vorba de activitatea ei fizică.

Se asigură că mănâncă suficientă proteină

Întotdeauna se asigură ca la finalul zilei a mâncat suficientă proteină, în special după antrenament. De cele mai multe ori, actrița se antrenează dimineața, așadar micul dejun constă într-un shake proteic post-antrenament. Printre preferințele ei se numără și iaurtul grecesc sau smoothie-urile reduse în zahăr.

Roluri diferite, diete diferite

Emma Stone a fost întotdeauna slabă. Uneori însă, pentru anumite roluri, actrița a fost nevoită să mai slăbească sau să mai ia în greutate. De exemplu, pentru rolul campioanei de tenis Billie Jean King în Battle of the Sexes, Emma Stone a fost nevoită să ia aproape 7 kilograme în plus în masa musculară.

Pentru asta, vedeta a fost nevoită să consume zilnic între 2500 și 3000 de calorii. Mai exact, consuma două shake-uri proteice pe zi, mânca mai multă mâncare decât putea și continua să urmeze o dietă curată.

Dieta Emmei Stone pentru rolul din La La Land

Pentru rolul din musicalul La La Land, Emma Stone a lucrat la silueta sa împreună cu „antrenorul vedetelor”, Jason Walsh. În film, actrița are câteva mișcări de dans minunate, iar pentru acestea a avut nevoie de un fizic de dansatoare.

Jason își încurajează clienții să limiteze carbohidrații și să elimine zahărul. Antrenorul menționează că multe persoane reușesc să slăbească peste 4 kilograme imediat ce renunță la zahărul în plus.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân