Cătălina Ponor a născut a doua oară. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel sănătos

Fosta sportivă a devenit mamă pentru a doua oară.
  • Publicat:

Cătălina Ponor a născut a doua oară. Fosta gimnastă  a adus pe lume un baietel perfect sănătos. Este al doilea copil al familiei. Vestea a fost dată chiar de fosta sportivă pe Instagram. Ea a împărtășit și prima imagine cu cel mic! 

Cătălina Ponor a născut a doua oară

Cătălina Ponor este în culmea fericirii! Fosta mare campioană la gimnastică și soțul ei au devenit părinți pentru a doua oară. La finalul anului trecut, fosta sportivă a publicat o poză de Crăciun cu burtica de graviduță, împreună cu Bogdan și primul lor fiu, Vlad.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior.🥰🤰👨‍👩‍👦‍👦 Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei”, a spus fosta gimnastă anul trecut, pe Instagram.

Cătălina Ponor a născut al doilea copil chiar în luna mărțișorului și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant!

A adus pe lume tot un băiețel

Citește și: O femeie a fost trimisă acasă de medici după ce i s-a rupt apa. I-au spus că suferă de incontinență urinară

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, a transmis Cătălina Ponor, pe pagina sa de Instagram.

Cătălina Ponor (36 de ani) și Bogdan Jianu (54 de ani) s-au căsătorit religios în 2023. Cătălina Ponor s-a retras din lumea sportului în urmă cu mai bine de șapte ani.

Sursa foto: Instagram Cătălina Ponor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân