Dana Rogoz va fi mămică!

Prezentatoarea emisiunii “De Suflet” la ProTv Internaţional, Dana Rogoz a împărtăşit cu cititorii blogului ei www.danarogoz.ro o veste minunată: că este însărcinată!
  • Publicat:
Dana Rogoz va fi mămică!

Prezentatoarea emisiunii “De Suflet” la ProTv Internaţional, Dana Rogoz, a împărtăşit cu cititorii blogului ei www.danarogoz.ro o veste minunată: că este însărcinată!

Cu o zi înainte de a  împlini 28 de ani Dana a făcut publică această noutate extraordinară din viaţa ei şi faptul că este foarte fericită că va deveni mămică.

“Abia am aşteptat să se apropie ziua mea de naştere să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată! E o bucurie ce nu poate fi comparată cu nimic. Eu şi Radu ne-am dorit foarte mult un copil, aşa că suntem extrem de fericiţi, nici nu vă pot descrie în cuvinte ce simţim. De ziua mea, ce pot să-mi doresc mai mult decât ca bebe să fie sănătos! Te aşteptăm, bebe mic, şi îţi mulţumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja în viaţă!”, scrie vedeta, care pe 26 septembrie, de ziua ei va împlini 16 săptămani de sarcină.


 



 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân