DANA ROGOZ – “Ce frumoasă poate fi o femeie naturală!”

Prezentatoarea emisiunii “De suflet”, ce poate fi vizionată în fiecare sâmbătă de la ora 20:30 pe Pro TV Internaţional, experimentează 3 machiaje, 3 coafuri şi 3 ţinute atipice şi vorbeşte deschis despre secretul unei apariţii de senzaţie. Să dăm curs unei reţete de succes!
  • Publicat:
DANA ROGOZ - “Ce frumoasă poate fi o femeie naturală!”

Prezentatoarea emisiunii “De suflet”, ce poate fi vizionată în fiecare sâmbătă de la ora 20:30 pe Pro TV Internaţional, experimentează 3 machiaje, 3 coafuri şi 3 ţinute atipice şi vorbeşte deschis despre secretul unei apariţii de senzaţie. Să dăm curs unei reţete de succes!

Veche prietenă a revistei noastre, Dana Rogoz, răspunde invitaţiei de a fi protagonista pictorialului de beauty în ediţia de mai. Lucrurile s-au întâmplat cum nu se poate mai bine, întrucât prezentatoarea emisiunii “De suflet” pregăteşte cu sârg show-ul aniversar.

Trebuie menţionat că în toţi aceşti 13 ani pe micul ecran au fost prezentaţi oameni frumoşi, talentaţi, români de succes. “Ca în fiecare an, emisiunea aniversară a postului este pregătită cu mult timp înainte de întreaga echipă a postului ProTV Internaţional.

Fiind vorba de 13 ani, fireşte că ne-am gândit cu toţii că va fi un an norocos aşa că, atât campania noastră, cât şi emisiunea specială, pe care o prezint împreună cu Monica Dascălu, se numesc > În plus, pe 27 aprilie voi avea o ediţie specială a emisiunii mele, >, care va fi în totalitate dedicată Innei.

Artista vine în premieră la noi, la Pro TV Internaţional, şi vom sta la poveşti despre foarte multe lucruri.” Tot de la Dana aflăm că Sore, Alexandra Ungureanu, inclusiv Antonia vor fi prezente în emisiune. Românce frumoase şi de succes. Căci la acest capitol avem cu ce ne lăuda.

“Eu de ceva vreme tot îmi întreb invitaţii de sex masculin dacă sunt de acord sau nu cu acest fapt. Şi răspunsul vine de fiecare dată afirmativ. Sigur că e frumos să ştii că româncele sunt astfel percepute în toată lumea, dar parcă e şi mai frumos să ştii că barbaţii români cred asta cu adevărat.”

Şi cum protagonista shooting-ului nostru stă foarte bine la capitolul aspect fizic, iată cum se obţine un look de invidiat. “Prefer un machiaj cât mai natural. Pentru filmări sau şedinţe foto îmi place să testez tipuri cât mai diferite de machiaj.

Dar în viaţa de zi cu zi, încerc să nu-mi încarc tenul prea tare. Altfel, cred că este vorba de gene bune – deci, mama e vinovată! Folosesc creme de hidratare constant, iar uleiul de nucă de cocos e prietenul meu cel mai bun.” Am aflat cum că supleţea este atuul Danei. Pentru asta “Merg la sală, înot… dar sportul de suflet este mersul cu bicicleta tandem împreună cu Radu”.

Din beauty case-ul ei nu lipsesc mascara pentru volum, un ruj în tonuri vesele şi un anticearcăn bun. Cu ce a cucerit-o echipa de stilişti CSÎD? “O să încerc să folosesc mai multă culoare, aşa cum am testat pentru acest shooting, şi în viaţa de zi cu zi. Iar legat de coafură, îmi plac atât de mult împletiturile, mi se par super feminine.

Clar un look pe care o să-l adopt vara asta, mai ales părul meu este acum suficient de lung pentru asta”, ne asigură Dana.

Fotografii de: Mihai Dăscălescu
Beauty editor: Andreea Chirilă
Make-up artist: Mirela Vescan, Rimmel London
Hair stylist: Alina Marin
Accesorii & vestimentatie: Atelier Aiurea, www.queenboutique.com

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân