Alanis Morissette, acuzată că şi-a ţinut ostatică bona

Cântăreaţa Alanis Morissette a fost dată în judecată de o fostă bonă a copilului ei, care o acuză pe artista canadiană că a ţinut-o "ostatică" în reşedinţa sa, informează tmz.com, citat de Mediafax.
Alanis Morissette, acuzată că şi-a ţinut ostatică bona

Cântăreaţa Alanis Morissette a fost dată în judecată de o fostă bonă a copilului ei, care o acuză pe artista canadiană că a ţinut-o „ostatică” în reşedinţa sa, informează tmz.com, citat de Mediafax.

Bianca Combeiro a declarat în documentele depuse la tribunal că artista canadiană a încuiat-o în dormitorul fiului ei şi a obligat-o să petreacă astfel în acea cameră o noapte întreagă, fără să îi permită să îşi ia pauze de masă.

Reclamanta a deschis un proces împotriva cântăreţei Alanis Morissette şi a soţului ei, Mario Treadway, afirmând că în perioada în care a lucrat pentru ei, din august 2011 până în martie 2013, era constrânsă să lucreze în ture de noapte de 12 ore, fără posibilitatea de a-şi lua pauză de masă, având grijă de bebeluşul artistei canadiene.

Potrivit declaraţiilor sale, Alanis a ţinut-o „ostatică” în dormitorul bebeluşului, ordonându-i să nu iasă din acea cameră pentru niciun motiv, nici măcar pentru a mânca.

Bianca spune că putea să părăsească încăperea doar dacă unul dintre cei doi părinţi se afla în acel moment în camera bebeluşului sau atunci când sosea bona care lucra în timpul zilei.

Reclamanta susţine că artista canadiană îi datorează suma de 30.000 de dolari, reprezentând contravaloarea neplătită a orelor suplimentare efectuate. Ea solicită despăgubiri totale de 100.000 de dolari, acuzând totodată stresul emoţional pe care l-a suferit.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv