Dan Cruceru: cum a slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt

Dan Cruceru, fostul prezentator al emisiunii Survivor, ne-a povestit cum a reușit să slăbească 6 kilograme în aproape trei săptămâni.
  • Publicat:
Dan Cruceru: cum a slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt
Dan Cruceru: cum a slăbit 6 kilograme într-un timp foarte scurt

La începutul acestui an, Dan Cruceru, fostul prezentator al emisiunii Survivor, s-a pus pe treabă. Vrea să fie în cea mai bună formă fizică. S-a apucat de sport și ține un regim alimentar care l-a ajutat să slăbească 6 kg în doar trei săptămâni.

Cum a slăbit Dan Cruceru 6 kilograme în trei săptămâni

”Da, chiar am slăbit. Foarte mult, zic eu. 6 kg în cam trei săptămâni, apoi m-am stabilizat la aproximativ 85 de kg. Am 1.90 înălțime și cred că e greutatea perfectă pentru mine. Acum visez chiar la apariția pătrățelelor pe abdomen. Cele adevărate, muncite, nu cele desenate de copiii mei.

Am urât toată viața mea curele de slăbire și sala. Am făcut sport de performanță, am avut o condiție fizică bună tot timpul și cumva, am reușit să evit chinul. Dar, anul acesta am cam exagerat, așa că a trebuit să mă pun pe muncă.

Da, sincer nu cred că poți slăbi, că te poți tonifia fără efort și fără chin. 

Sufăr de mai bine de o lună de zile, cu restricții și cu efort mult realizat la sală. 

Mai exact, regimul meu este unul exact. În primele trei săptămâni, am mâncat fix 1500 de kcal/ zi, de la un serviciu de catering specializat. 3 mese și 2 gustări pe zi, mâncare delicioasă, dar în cantități mici. 0 alcool, 0 orice altceva în afara alimentelor furnizate. Acum continuu dieta, dar am trecut pe un pachet mai mare, de 2000 de kcal.

În paralel, sală. 3 ședințe pe săptămână a câte 3 ore, cu antrenor personal. Totul ca la carte. Mă muncește omul acela de plec rupt de oboseală după fiecare ședință.

Secretul? Din punctul meu de vedere, sunt două: primul- să fii foarte bine organizat, cu program strict. Al doilea, cel mai important- să ai o voință foarte mare. Tentațiile sunt la tot pasul, poftele devin tot mai mari pe măsură ce trece timpul. Oboseala, chiar lenea, și ele apar. 

Deci, sincer, fără mult efort nu există rezultate. Îți impui, muncești și nu te abați de la drumul stabilit până nu obții rezultatele dorite. E greu, dar recompensa e pe măsură”, ne spune Dan Cruceru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân