Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc la 70 de ani: „Sport nu fac”

Anastasia Lazariuc a dezvăluit secretul siluetei sale.
  • Publicat:

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Deși a ajuns la veritabila vârstă de 70 de ani, solista se menține într-o formă de zile mari. A dezvăluit cum reușește să arate impecabil de fiecare dată când apare în public! 

Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc a uimit pe toată lumea cu felul în care arată. Celebra cântăreață are 70 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. De-a lungul anilor, solista a primit numeroase complimente pentru silueta sa de vis.

Ea a oferit toate detaliile despre cum își menține silueta la această vârstă. Anastasia Lazariuc a specificat că a renunțat aproape complet la un singur aliment: carnea. A ajuns să consume mai multe legume și bea extrem de multe lichide.

Are 70 de ani și o energie fascinantă

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă’’, a declarat artista pentru impact.ro.

„Pentru mine un exemplu foarte bun a fost mama mea. De fapt, la noi in familie nu e nimeni gras, iar mama… Am furat foarte multe trucuri de la ea.Abia cand am crescut mi-am dat seama cata intelepciune avea o femeie de la tara, simpla. Eu nu stiu cand mama mea dormea. Eu nu stiu cand se culca. Eu cand ma trezeam, ea era in picioare si facea ceva, eu ma culcam, ea ultima mergea la culcare. Era foarte activă”, mai spunea artista la „Vorbeste lumea”, de la Pro TV.

Face des mișcare

Artista are o siluetă impecabilă, fără să facă prea mult efort. Nu merge la sală, dar încearcă să se miște cât mai mult în timpul zilei.

„Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc’’, a mai spus ea.

Ce nu a consumat niciodată la masă

Anastasia Lazariuc se declară o fană mare a mămăligii și preferă să o consume aproape la fiecare masă.

Îmi place foarte mult mămăliga și este și sănătoasă. Una-doua cand nu prea am mancare sau vin din turnee. Ce sa fac de mancare? Fac repede o mamaliga, se face in cinci minute, si mai pun ce-o fi acolo pe langa ea. Am fost invitata des la mese cu trei feluri de mancare, dar de obicei imi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adica un singur fel. De altfel, se spune ca nu este bine sa amesteci si asa e.

Daca la o singura masă, intr-o ora, mananci si felul unu si felul doi si desert, bietul stomac mesteca si mesteca sau se depune grasime in stanga, in dreapta. Sigur ca exista niste reguli pe care trebuie sa le stim si sa fim constienti ca daca mancam mult si amestecat nu e bine deloc”, mai declara solista în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: facebook Anastasia Lazariuc

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân