Cum se menține Harrison Ford la 79 de ani

Indiferent de personajele pe care le-a jucat, Harrison Ford este una dintre cele mai agreate celebrități din industrie.
  • Publicat:
Cum se menține Harrison Ford la 79 de ani
Foto: profimedia

Indiferent de personajele pe care le-a jucat, Harrison Ford este una dintre cele mai agreate celebrități din industrie. Chiar și după o carieră de succes care are câteva decenii în spate, nu numai că încă mai lucrează, ci se simte foarte bine în timp ce face asta, la 79 de ani.

În urma unui interviu cu Ellen Degeneres, actorul a vorbit despre obiceiurile care îl mențin sănătos la 79 de ani, deși în mod normal nu obișnuiește să vorbească despre aceste aspecte.

A renunțat la carne și produse lactate

Invitat în emisiunea lui Ellen Degeneres în februarie 2020, gazda emisiunii nu a ezitat să îl complimenteze și să-și arate curiozitatea cu privire la felul în care arată.

„Arăți bine. Arăți foarte bine”, a spus Ellen urmată de un rând de aplauze din partea publicului. „Îți mulțumesc, dar înainte cum arătam?”, a întrebat actorul în spirit de glumă.

Întrebat ce face de arată atât de bine la vârsta sa, actorul a răspuns „Practic, nimic. Mănânc legume și pește. Mă plictisește”, a continuat Harrison Ford menționând că a renunțat la carne și produse lactate.

„Am decis să fac asta în momentul în care mi s-a luat să mai mănânc carne și pentru că știu că nu este un lucru bun nici pentru planetă, nici pentru mine”, a explicat actorul.

Fanii lui Harrison Ford nu ar trebui să fie surprinși de decizia lui având în vedere pasiunea pe care o are pentru mediu.

Este activ

Pe lângă schimbările alimentare pe care le-a făcut în viața sa, reușește să facă mișcare în fiecare zi. Printre activitățile sale preferate sunt mersul pe bicicletă și tenisul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân