Cum a slăbit Chrissy Metz 45 de kilograme în 5 luni

Cunoscută pentru rolul său memorabil din show-ul „This Is Us”, Chrissy Metz a vorbit deschis despre parcursul ei în procesul de slăbire.
  • Publicat:

Cunoscută pentru rolul său memorabil din show-ul „This Is Us”, Chrissy Metz a vorbit deschis despre parcursul ei în procesul de slăbire. Deși este o actriță de succes, de-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase dificultăți, dar asta nu a împiedicat-o să slăbească 45 de kilograme. Ce a învățat din tot acest proces este să nu mai lase kilogramele în plus să-i afecteze viața ca actriță și să învețe să se simtă confortabil în propria piele. De-a lungul timpului a fost nevoită să facă anumite schimbări care să ducă la un progres vizibil. Potrivit People, vedeta a reușit să slăbească 45 de kilograme prin deficit caloric.

„Tot ce am făcut a fost să am o dietă de 2000 de calorii și să merg 20 de minute zilnic”, a spus actrița pentru publicația People.

Dezechilibrul caloric este unul dintre principalele cauze ale kilogramelor în plus. Atunci când consumi mai multe calorii decât arzi vei lua în greutate, iar în ziua de astăzi tindem să consumăm alimente procesate dense din punct de vedere caloric comparativ cu alimentele sănătoase.

Cel mai important în procesul de slăbire este să te concentrezi pe calitatea alimentelor, nu pe cantitate. Este esențial să-ți calculezi numărul de calorii în funcție de rata metabolică. Astfel, vei știi exact ce are nevoie organismul tău și în ce cantitate.

Chrissy Metz a reușit să slăbească 45 de kilograme într-o perioadă de cinci luni, iar asta și din cauza presiunilor puse de lumea din care face parte. Încă de atunci, a reușit să învețe să se simtă confortabil în pielea ei, singura ei dorință fiind aceea de a fi sănătoasă. Nu pentru presă, ci pentru ea.

„Vreau să am un corp sănătos și fit, dar nu să fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, a mai spus actrița în interviu.

Potrivit Women’s Health, actrița a vorbit la WrapWomen’s Power Women Summit despre presiunea asupra scăderii în greutate și lupta pe care o femeie o duce cu privire la acest aspect.

„Chiar dacă slăbesc sau nu, nu mă axez pe numere. Nu cred că asta este important. Ai nevoie de timp. Sunt zile în care aș mânca orice și zile în care sunt împlinită și nu îmi este foame. Vreau să am grijă de corpul meu și să duc o viață sănătoasă? Absolut. Dar asta nu înseamnă că nu o poți face și dacă ai o anumită greutate”, a spus actrița la summit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân