Emma Thompson, secrete de dietă la 63 de ani, după ce a filmat nud

Emma Thompson a revenit în atenția publicului după ultima sa producție, Good Look to You, Leo Grande, unde a filmat nud.
  • Publicat:
Emma Thompson, secrete de dietă la 63 de ani, după ce a filmat nud
Foto: shutterstock / Emma Thompson, secrete de dietă la 63 de ani, după ce a filmat nud

Emma Thompson este una dintre cele mai apreciate actrițe. De-a lungul anilor a jucat în numeroase filme, iar la vârsta de 63 de ani își continuă activitatea ca activist pentru mediu. Recent a revenit în atenția publicului după ce a filmat ultima sa producție, Good Look to You, Leo Grande, unde are o scenă în care apare complet dezbrăcată.

Sophia Hyde, regizorul filmului, a vorbit pentru publicația People despre această scenă, menționând că „Emma nu este imună la cultura de care toți suntem absorbiți în care ni se spune că corpurile noaste nu vor fi niciodată suficiente. Așa că am avut acces la ceea ce corpul ei este capabil, iar Emma a avut totală încredere în această idee. Și i-a ieșit”.

„Trebuie să ne acceptăm mai mult corpurile- nu să le iubim, pentru că nu trebuie să le iubim”, a declarat actrița de origine britanică pentru publicația People.

Această abordare a acceptării propriului corp nu a venit ușor pentru Emma Thompson. Dar ceea ce a făcut de-a lungul anilor a ajutat-o să se simtă confortabil în pielea ei, chiar și după 60 de ani, mai ales într-o lume care vede procesul de îmbătrânire un lucru negativ. De exemplu, unul dintre cele mai sănătoase obiceiurile alimentare pe care le-a adoptat de-a lungul anilor a fost să renunțe la diete complet.

Într-un interviu din 2018 pentru The Guardian, Emma Thompson a vorbit despre religie, copilărie și dezgustul pentru diete, dar și cum au afectat-o în trecut și de ce a renunțat la ele complet.

„Dietele mi-au dat metabolismul peste cap și mi-au luat mințile. M-am luptat cu industria kilogramelor în plus toată viața mea și mi-aș fi dorit să am mai multe cunoștințe înainte să încep să cred în ele. Regret că am ținut diete”, a spus actrița.

Deși nu spune ce stil alimentar are, actrița a vorbit în 2017 despre un stil alimentar care a ajutat-o să slăbească două numere și care îi permite în același timă să bea și un pahar de vin. Mai mult, actrița încearcă să aibă un stil alimentar echilibrat și sănătos care să îi permită să se bucure de vinul și alimentele sale favorite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân