Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 51 de ani. Are 49 de kilograme şi 1.64 metri

Artista se află pe litoralul românesc unde nu a ezitat să se pozeze în costum de baie.
  • Publicat:
Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 51 de ani. Are 49 de kilograme şi 1.64 metri

Daniela Gyorfi se mândreşte cu silueta ei la 51 de ani. Cântăreşte 49 de kilograme la o înălţime de 1,64 metri şi, deşi nu mai are timp să facă sport, vedeta este atentă la planul ei alimentar şi consumă foarte multe fructe, legume şi salate.

Daniela Gyorfi, cum se întreţine la 51 de ani

“Toate procedurile pe care le fac pentru întreţinere, le-am pus pe pagina mea de Instagram şi vă puteţi uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty şi fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topeşte celulita, te întinereşte şi are mare impact asupra pielii. Am mai făcut şi împachetări cu ciocolată, dar nu au dat aşa randament ca cele cu vin roşu (n.r. vinul roşu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simţ, în general vacuum şi diverse împachetări! Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, peşte, fructe de mare. Mai scap şi la o pizza, îmi plac şi mie clătitele, cartofii prăjiţi, mai mănânc şi paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc şi zile în care nu mănânc!”, a declarat Daniela Gyorfi pentru Click!

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

În prezent, artista se află pe litoral alături de soţul şi fiica ei unde cântă la diferite terase, iar în timpul liber profită din plin de plajele din România şi vremea frumoasă de vară.

“De vreo două săptămâni mergem la mare, am început cântările, îmi prieşte şi marea, îmi place să stau la soare, am luat-o şi pe Maria cu mine, se bucură de mare. Am început să cânt la câteva terase. Că simt o anumită presiune, e adevărat! Datorită faptului că oamenii au venit şi ei să se distreze, dar trebuie să păstrăm distanţa şi să ţinem cont de anumite reguli”, a declarant artista pentru sursa citată.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân