Cea mai frumoasă femeie din lume, infectată cu COVID-19. Toată familia a luat virusul

Aishwarya Rai Bachchan a fost testată pozitiv cu noul COVID-19, împreună cu toată familia.
  • Publicat:
Cea mai frumoasă femeie din lume, infectată cu COVID-19. Toată familia a luat virusul
FOTO: hepta / Cea mai frumoasă femeie din lume, infectată cu COVID-19. Toată familia a luat virusul

Aishwarya Rai Bachchan, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a fost testată pozitiv cu COVID-19. La rândul lor, soţul şi socrul ei au fost internaţi la spital pentru că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Fosta Miss World, în vârstă de 46 de ani, a fost testată pozitiv cu noul virus ucigaş. Aishwarya Rai Bachchan este actriţă la Bollywood şi ani la rând a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Din păcate, mai mulţi membri din familia vedetei au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar printre aceştia se numără soţul şi socrul ei. Cei doi au fost şi ei testaţi pozitiv cu COVID-19, iar în prezent se află în internare la spital. Potrivit oficialilor din India, din fericire cei doi se află într-o stare stabilă.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Fiica actriţei, testată pozitiv cu noul coronavirus

Chiar şi fiica vedetei, în vârstă de 8 ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire însă, cele două sunt asimptomatice şi se află în prezent în autoizolare la domiciliu.

Aishwarya Rai Bachchan a câştigat celebrul concurs de frumuseţe Miss World în anul 1994.

”Aishwarya şi Aaradhya au fost testate pozitiv cu COVID-19. Vor rămâne în izolare la domiciliu”, a scris soţul actriţei pe Twitter. ”Restul familiei, inclusiv mama mea, a fost testată negativ. Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune”, a continuat actorul. ”Eu şi tatăl meu rămânem în spital până când medicii vor decide externarea. Aveţi grijă de voi şi fiţi precauţi. Vă rog să urmaţi regulile!”, a încheiat soţul celei mai frumoase femei din lume.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”