Cum arată bărbatul Ken, după ce a decis să devină femeie

Cunoscutul ”Ken” decis să devină ”Barbie”. Iată cum arată.
Cum arată bărbatul Ken, după ce a decis să devină femeie
Mulţi ani la rând, modelul brazilian Rodrigo Alves şi-a dorit să arate ca celebra păpuşă Ken, cunoscută şi ca partenerul lui Barbie, iar după investiţii uriaşe pe intervenţiile chirurgicale, bărbatul a luat o decizie complet neaşteptată. A decis să devină femeie. Mai exact, Barbie.
 
La începutul anului 2020, Rodrigo Alves şi-a făcut publică decizia pe reţelele de socializare. În urma unui interviu, bărbatul a mărturisit că gândeşte ca o femeie şi se poartă ca o femeie, aşadar, rolul de ”păpuşă Ken” nu simte să i se potrivească. Mai mult, modelul brazilian a menţionat o serie de intervenţii pe care doreşte să le facă pentru a obţine înfăţişarea pe care şi-o doreşte. În plus, vrea ca transformarea să fie completă, aşadar, îşi va schimba şi sexul.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
 
„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.
 
Roddy, cum îi place să i se spună acum, a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Şi-a injectat silicon în abdomen, pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. După un timp, însă, a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină. Acum publicul larg îl cunoaşte sub numele de Jessica Alves.

Despre bullying şi abuzurile sexuale

Într-un interviu pentru Sunday People, Jessica Alves, ex Rodrigo Alves, povesteşte despre perioada adolescenţei şi traumele prin care a trecut. Modelul brazilian îşi reaminteşte că, la şcoală, băieţii jucau fotbal, iar fetele volei. Întotdeauna el se alătura fetelor, iar băieţii râdeau de el şi îl batjocoreau, nu doar pentru aspectul lui, pentru că era mai feminin, dar şi pentru că se comporta ca o fată. La vârsta de 13 ani, Rodrigo a fost abuzat sexual de doi băieţi de la şcoala pe care o frecventa. Bărbatul povesteşte că a fost un moment neplăcut pentru el şi inconfortabil şi, pentru că era prea slab şi feminin, nu s-a putut apăra, ceea ce a născut o dramă reală în viaţa lui.
 
 
 
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice