Cum arăta actrița Nicole Kidman în tinerețe. Drama prin care a trecut a marcat-o profund

  • Publicat:

Nicole Kidman este o actriță care s-a remarcat de-a lungul timpului datorită rolurilor sale extrem de bine jucate, dar și a aspectului său fizic impecabil. La 53 de ani, actrița are un corp pe care multe adolescente ar fi invidioase. Însă Nicole Kidman ascunde o dramă care a urmărit-o toată viața. 

La vârsta de 17 ani, Nicole Kidman a aflat că mama ei suferă de cancer de sân, iar asta i-a marcat profund adolescența. Nicole a povestit pentru revista Vanity Fair că, timp de un an, a fost alături de mama sa la toate ședințele de chimioterapie.

A fost un iad pentru mine să o văd așa. Dar evenimentul m-a făcut să conștientizez cât de fragilă este viața. Realizezi de la o vârstă fragedă că oamenii sunt muritori, a declarat ea într-un interviu.

Mama ei a învins, din fericire, cancerul, dar Nicole a continuat să se implice în acțiuni caritabile și chiar a fost purtătoare de cuvânt a organizației „Women’s Reproductive Cancer Research and Treatment Program”.

Cred că, la fel de mult pe cât îți oferă viața, trebuie să întorci acest favor. Este important să nu fii egoist, să fii alături de cei care au atât de mare nevoie de sprijin în clipele grele, a declarat Nicole.

Nicole Kidman a început să facă balet la vârsta de 3 ani

Din proprie inițiativă și fără a fi influențată în vreun fel de părinții ei, Nicole s-a înscris la o școală de balet la vârsta de doar 3 ani.

Eram foarte înaltă și slabă, deloc nu eram pe placul băieților în adolescență. Eram poreclită Stalky (n. red. – Lungana). Am fost refuzată să joc în piesele de teatru la liceu pentru că eram prea înaltă, mărturisește actrița.

La 17 ani părăsea școala pentru a se dedica în totalitate actoriei. Iar munca ei asiduă și talentul i-au asigurat succesul la Teatrul Sydney’s Phillip Street, rampa ei de lansare în cariera de actriță.

Mariajul lui Nicole Kidman cu Tom Cruise a durat 10 ani

La puțin peste 20 de ani, Nicole a obținut un rol într-un blockbuster la acea vreme, „Days of Thunder”, avându-l în rolul principal pe cel care avea să-i devină soț la scurt timp, actorul Tom Cruise.

După 10 ani de mariaj și doi copii adoptați, cei doi au divorțat. Nicole a mărturisit ulterior că despărțirea a afectat-o foarte tare, dar că decizia a fost cea mai bună din viața ei și nu are regrete.

M-am măritat de tânără, dar nu îmi pare rău. Am avut o căsnicie frumoasă, atât cât a durat. Și mi-a adus doi copii minunați, Bella și Connor, spune Nicole.

De 15 ani trăiește o poveste de dragoste ideală alături de Keith Urban

După divorț, Nicole s-a concentrat aproape exclusiv pe cariera ei la Hollywood. În 2003 a câștigat un premiu Oscar pentru rolul principal din filmul „The Hours”. Însă succesul a făcut-o să-și dea seama că se simte singură și că are nevoie de cineva cu care să-și împartă bucuriile.

Așa a apărut în viața ei Keith Urban, un cântăreț de muzică country american. Cei doi sunt căsătoriți din 2006 și par mai fericiți decât oricând. Împreună au doi copii biologici, Sunday Rose și Faith Margaret.

Ce dietă ține Nicole Kidman 

Pentru a se menține în formă, actrița din serialul de succes „Big little lies” urmează un regim alimentar sănătos și face zilnic mișcare. Nicole adoră să facă jogging, yoga și spinning.

Ea recunoaște că nu se abține de la micile plăceri culinare vinovate, dar o face cu moderație.

Alimentele preferate de actriță sunt fructele de mare și un preparat specific australian numit „sausage sizzle”, un fel de hot dog, dar cu cârnat la grătar în loc de crenvurști.

Actrița a recunoscut însă într-un interviu că soțul ei este cel care gătește cel mai mult în casă, pentru că ea nu se pricepe la fel de bine. „Când gătesc pui, de fiecare dată iese uscat”, a declarat ea pentru revista People.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân