Christina Aguilera revine la formele apetisante din adolescenţă

Christina Aguilera, “geniul din sticlă” în vârstă de 32 de ani, îşi uimeşte fanii în ultimul timp postând pe reţelele de socializare imagini în care este surprinsă într-o formă excelentă. Cântăreaţa se luptă de câţiva ani cu kilogramele, însă până nu demult ea declara că se simte bine în corpul ei şi că nu o deranjează criticile ziariştilor. Cu toate acestea, se pare că a ţinut cont de aceste mici răutăţi şi s-a pus pe făcut exerciţii, care i-au modelat corpul în aşa măsură încât timpul parcă s-a întors cu 10 ani în urmă.
  • Publicat:
Christina Aguilera revine la formele apetisante din adolescenţă

Christina Aguilera, “geniul din sticlă” în vârstă de 32 de ani, îşi uimeşte fanii în ultimul timp postând pe reţelele de socializare imagini în care este surprinsă într-o formă excelentă. Cântăreaţa se luptă de câţiva ani cu kilogramele, însă până nu demult ea declara că se simte bine în corpul ei şi că nu o deranjează criticile ziariştilor.


Cu toate acestea, se pare că a ţinut cont de aceste mici răutăţi şi s-a pus pe făcut exerciţii, care i-au modelat corpul în aşa măsură încât timpul parcă s-a întors cu 10 ani în urmă.


Xtina spune că nu ţine un regim special, din contră, mănâncă tot ce îi place, cu singura diferenţă că face mult mai multă mişcare, zice ea, “din plăcere, nu din obligaţie”.


Aspectul tonifiat al Christinei a putut fi admirat în toată splendoarea şi în cadrul premierei sezonului 4 din “The Voice”, unde a ales o ţinută sumară, o rochiţă scurtă şi un top strâmt negru, care i-au pus excelent în valoare talia lucrată, fesele tonifiate şi picioarele vizibil subţiate. Christina a făcut parte din juriul emisiunii-concurs pentru un sezon, însă a părăsit juriul pentru a-şi promova cel mai recent album “Lotus” printr-un turneu European.


Iată cum arăta Xtina acum un an şi cum arată acum:

Aşa arăta Christina Aguilera anul trecut, pe 18 noiembrie, la evenimentul de celebrare a 40 de ani de American Music Awards.

Christina Aguilera la premiera sezonului 4 din show-ul „The Voice”, pe 20 martie 2013.

Poză postată de Christina pe Facebook (16 mai 2013) de pe platoul de filmări al noului său clip.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân