Celebrităţile şi bonele lor de milioane

Copiii sunt cea mai de preţ comoară! Adevărat, iar aceasta vine la pachet cu faptul că doamnele care au grijă de ei sunt la cel mai mare preţ posibil. Vă demontrează cele mai multe vedete care au hotărât să aibă copii. Şi în viaţa lor a apărut bebeluşul şi bona sau, după caz, bonele. Plus nişte costuri fabuloase.
  • Publicat:
Celebrităţile şi bonele lor de milioane

Copiii sunt cea mai de preţ comoară! Adevărat, iar aceasta vine la pachet cu faptul că doamnele care au grijă de ei sunt la cel mai mare preţ posibil. Vă demontrează cele mai multe vedete care au hotărât să aibă copii. Şi în viaţa lor a apărut bebeluşul şi bona sau, după caz, bonele. Plus nişte costuri fabuloase.

Haideţi să facem câteva calcule. În Statele Unite, o bonă câştigă de la un cuplu mediu 12 dolari pe oră. Vine câteva ore, e plătită şi tot aşa sau primeşte un salariu lunar. Nu e chiar cel mai mare salariu din lume. Aşa că toată asociaţia bonelor din lume pare că îşi doreşte să lucreze pentru staruri. Pe internet există şi sfaturi practice – cum să-ţi găseşti mai repede un job de babysitter într-o casă de vedetă.

Prima regulă? Trebuie să trăieşti în California sau în Las Vegas. Şi să demonstrezi că ştii toate parcurile din zonă, grădiniţele şi magazinele destinate copiilor. Apoi încearcă prima oară să lucrezi pentru alţi părinţi care activează în acelaşi domeniu – pentru agenţi de PR, directori de imagine, make-up artişti, care pot oferi date şi din experienţa personală despre calităţile tale profesionale. Şi fă-ţi bine treaba.

Deci vorbim despre un job căutat, bine plătit şi pe care l-ar vrea oricine. Cel mai probabil, da! Dacă aveţi ceva experienţă cu bebeluşii şi copii mici şi nimeriţi într-o casă de vedetă internaţională, viaţa începe să devină roz. Până la urmă cei mai mulţi oameni ajung să aibă grijă de copii fără să fie remuneraţi regeşte. Să dăm exemple.

Christina Aguilera a spus că, pentru copilul ei, ar face orice. Probabil aşa gândesc cei mai mulţi dintre părinţi. Acest ’’orice’’ se traduce prin 3 bone, plătite toate regeşte. Una dintre aceste doamne dă copilului de mâncare, de 5 ori pe zi, alta are grijă de plimbările şi de distracţia micuţului, a treia are grijă să respecte orarul de somn.

Ce v-aţi mai dori în acest caz, ca părinte? Probabil nişte conturi generoase pentru că serviciile unei singure doamne care lucrează în casa cântăreţei înseamnă 4.500 de dolari pe lună. Cool!

Jennifer Garner vrea să-şi crească fiicele singură singurică. Îl lasă pe soţul ei să fie principalul furnizor în casă, iar ea se dedică meseriei de mamă. Felicitări! Atâta doar că mama e şi ea om şi are nevoie uneori de ajutor. Şi acest ajutor se traduce prin două bone, câte una pentu fiecare fetiţă. O singură oră petrecută în compania micuţelor costă 200 de dolari.

 

Jessica Alba a gustat şi ea din binefacerile “financiare” ale maternităţii. Când are filmări, bona pe care o are drept angajată îi ia 5.000 de dolari pe lună.


Dar parcă nimeni n-o întrece pe Katie Holmes. Fetiţa ei şi a lui Tom Cruise merită tot ce-i mai bun pe lume! Se îmbracă doar de la creatori celebri, are parte de cea mai bună educaţie, de cele mai frumoase locuri de distracţie. Are parte de 4 bone, un bodyguard, un bucătar personal şi un hair stylist personal.

Ce-or face toţi alături de un copil cuminte numai ei ştiu. Cert este că toată această armată de oameni îi costă pe părinţi nu mai puţin de 20.000 de dolari lunar.

Şi Matt Damon dă sume mari bonelor pe care le are. Actorul şi soţia lui cresc 4 fiice. “Să creşti 4 copii înseamnă să faci o nouă ordine mondială’’, spune Matt Damon. Deci se justifică salariul de 5.000 de dolari pe lună pe care starul îl oferă fiecărei bone care are curajul să stea în casa lui.

Mila Jovovich nu se uită, de asemenea, la bani când vine vorba de siguranţa copilului ei. Bona pe care o are este plătită cu 6.000 de dolari lunar.

Iar Ricky Martin şi-a dorit atât de mult copii încât nici un cost nu i se pare prea mare. A reuşit să devină tatăl biologic a 2 gemeni după un contract făcut cu o mamă purtătoare. De atunci şi-a luat în serios statutul de tată şi, pentru gemeni, face orice. Cele 3 bone îi scot din buzunar 30.000 de dolari lunar.

Copiii au parte de asistenţă non-stop, inclusiv noaptea îi veghează cineva permanent. Adică vorbim despre un serviciu non-stop care îşi merită banii!
Şi cel mai important este că starul consideră că bonele sunt singurele care îşi justifică banii pe pământul acesta, deci nu trebuie nimeni să se plângă de costuri prea mari!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Puzzle bucureştean
Puzzle bucureştean
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân