Cele 6 alimente datorită cărora Simona Gherghe a slăbit 5 kilograme într-un timp record

  • Publicat:
Cele 6 alimente datorită cărora Simona Gherghe a slăbit 5 kilograme într-un timp record

Multă lume o stimează pe Simona Gherghe pentru felul în care se prezintă în fața telespectatorilor ei, dar puțini știu ce eforturi face vedeta de televiziune pentru a avea un corp sănătos și tonifiat. Prezentatoarea este foarte atentă la ce mânâncă și a dezvăluit recent ce alimente consumă pentru a se menține în formă.

Ce alimente a mâncat Simona Gherghe și a slăbit cinci kilograme

Nu, nu și-a interzis vreun aliment și nici nu s-a înfometat, ci dimpotrivă, a introdus în alimentația ei o serie de alimente precum: sparanghel, broccoli, creveți, varză, mazăre și ciuperci, astfel că gătind aceste produse și adoptând un stil de viață sănătos, a dat jos și cinci kilograme.

„Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varză călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de ora cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum întru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţîn câte puţin şi sunt la faza în care mă menţîn. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!”, a mai spus această.

În urmă cu mulți ani, Simona Gherghe a recunoscut că a avut probleme de sănătate din cauza pastilelor de slăbit pe care le-a cumpărat din comerț.

„Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui.

Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni! Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămâna la tenis… A fost o prostie ce am făcut”, a declarat Simona într-un interviu.

Citește și: Supa de roșii preparată de Simona Gherghe. Ingredientul care nu ar trebui să lipsească. „E vedeta casei noastre”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân