Sosul secret al Cristinei Șișcanu pentru copănele marinate! „Satisfac pofta soțului”. Rețeta gustoasă de te lingi pe degete

  • Publicat:
Sosul secret al Cristinei Șișcanu pentru copănele marinate! „Satisfac pofta soțului”. Rețeta gustoasă de te lingi pe degete

Cristina Șișcanu a împărtășit cu fanii ei o rețetă extrem de simplă, care îți poate salva din timp. Este vorba despre copănele marinate. Care este sosul secret pe care îl folosește.

 

Cristina Șișcanu și-a făcut un obicei din a împărtăși cu fanii ei de pe rețelele de socializare preparatele pe care le pregătește, dar și modul în care face acest lucru.

 

De această dată, vedeta a ales să explice, pas cu pas, cum a preparat copănele marinate la air fryer. Ea a dezvăluit toate detaliile care țin de prepararea lor, dar și rețeta secretă de sos în care le-a marinat pentru 20 de minute.

‘’O să-i fac o surpriză soțului când vine acasă la prânz, eu voi fi plecată. Miroase frumos. Le lăsăm 20 de minute. După ce au trecut minutele, aranjez copănelele în air fryer, iar cât ele se fac, pregătesc ținuta pentru emisiune. 11 minute la 200 de grade. Facem și o salată de roșii, cu ulei de măsline, zeamă de lămâie și prânzul este gata. E atrăgător!’’, a mai spus Cristina Șișcanu. Vezi AICI cum se face sosul extrem de delicios. Nu o să mai vrei să cumperi niciodată altul din comerț.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân