Ce mănâncă Megan Fox la micul dejun, prânz și cină

Megan Fox încearcă să consume doar alimente sănătoase din punct de vedere nutrițional, iar asta o face să se simtă bine în privința corpului ei.
  • Publicat:

De când a început relația cu Machine Gun Kelly, Megan Fox a revenit în atenția presei. Actrița în vârstă de 35 de ani și-a surprins fanii cu ultimele apariții în care își etalează formele cu cele mai sexy ținute. Și, pe bună dreptate! Are o siluetă de invidiat și, deși pare că lucrurile sunt destul de simple când vine vorba de menținere, vedeta povestea în 2021 pentru GQ că nu este deloc așa.

Din acest motiv, Megan încearcă să consume doar alimente sănătoase din punct de vedere nutrițional, iar asta o face să se simtă bine în privința corpului ei. Mărturisește că evită alimentele procesate sau bogate în carbohidrați, iar logodnicul ei spune că „în meniul ei totul este organic și fără gluten”.

Harley Pasternak, instructorul personal al actriței, a spus pentru Insider că Megan Fox urmează dieta celor cinci factori, adică întotdeauna va avea trei mese principale și două gustări sănătoase. Fiecare masă are la bază nutrienții necesari astfel încât să depășească orice zi cu multă energie.

Ce mănâncă Megan Fox

La micul dejun

Megan își începe dimineața cu ovăz, migdale și albuș de ou, iar asta pentru că antrenorul personal spune că „pentru clienții mei încerc să le ofer sugestii care să conțină proteine, fibre și grăsimi sănătoase”.

Migdalele conțin cea mai mare cantitate de fibre, vitamina E și riboflavine. Studii anterioare arată că albușul de ou conține 4 grame de proteină, iar migdalele vin și ele la pachet cu încă 6 grame de de proteină vegetală.

Deși nu consumă băuturi energizante sau alcoolice, niciodată nu sare peste cafeaua de dimineață despre care a spus pentru E! că „este singurul lucru nesănătos pe care-l consum o dată pe zi”.

La prânz

Puiul la grătar sau salata cu somon sunt de cele mai multe ori opțiunile pentru masa de prânz. Bineînțeles, contează foarte mult și porția pe care o mănâncă, iar porțiile mici sunt întotdeauna recomandate. Oțetul de mere este esențial în dietă, mai ales dacă vrei să slăbești, iar Megan Fox îl folosește în salatele sale sau optează pentru un alt dressing sănătos.

La cină

Dacă la prânz nu consumă somon, atunci cu siguranță o va face la cină. Se declară fan înrăit somonului și încearcă să îl consume măcar o dată pe zi, alături de o salată de castraveți, o supă miso și edamame, spune antrenorul personal al vedetei pentru Glamour.

Ca gustare

Să ne simțim oare vinovate pentru faptul că Megan Fox nu are obiceiul „ronțăitului”? Se pare că actrița își programează minuțios fiecare gustare și optează pentru ele între mesele principale. Una dintre favoritele ei este smoothie-ul cu fructe de pădure, ceai Chai, o cupă de pudră proteică și lapte de migdale, iar seara consumă doar un fruct.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân